In magazin online Anvelopele.md oferim antene auto pentru masina la mici preturi in Moldova. In catalog de produse pentru masini poti sa uitati la marci si preturi la antene auto pentru automobil. Aici va gasiti si luati antene auto pentru diferit gust dintre modele oferite.

Comandati antene auto pentru auto in magazinul nostru

Catalogul nostru online este adevarat salvare pentru soferi care isi doresc sa-si economiseasca timpul. Aici poti fara dificultati efectuati alegere cu livrare prin Chisinau si Moldova. Procesam comenzi non-stop! Daca au aparut probleme cu selectie, expertii nostri va vor ajuta sa comandati antene auto pentru masina dvs. Oferim pentru cumparatorii nostri optimale oportunitati pentru cumparare orice produse auto in toata Moldova:

  • efectuarea practic a comenzilor;
  • promotii pentru cumparatorii permanenti;
  • sfaturi de la specialistii nostri fara taxa;
  • produse de prima clasa;
  • livrare rapida in toata tara;
  • asortiment pentru tuturol gust.

Gama larga de marfuri in Anvelopele.md

In catalogul selectati nu numai antene auto pentru diferit buget, dar si alte accesorii auto, uleiuri de motor si filtre, produse chimice auto, anvelope, echipamente auto. Noi am gasit pentru voi numai cele mai populare branduri de marfuri pentru auto. Noi avem in asortiment doar marfuri de calitate.

Ganditi de unde sa comandati antene auto la pret atractiv, cu aducerea express in Chisinau si Moldova? Daca da, atunci neaparat la noi!

Pentru ce sunt antenele auto? Pentru ce sunt antenele auto?

Antenele auto sunt utilizate pentru a imbunatati calitatea semnalului. Sunt potrivite pentru radio auto, TV auto sau folosind un navigator. Exista un tip diferit de antena pentru fiecare functie, asa ca inainte de a cumpara, decideti care este prioritatea dvs.

Care sunt tipurile de montare a antenei? Care sunt tipurile de montare a antenei?

Suporturile antenei exterioare pentru o masina sunt impartite in:

  • Mortise de fixare, necesita o gaura forate in organism.
  • Suport Magnetic.
  • Pin mount – pe scurgere.
Ce antena ar trebui sa aleg, activa sau pasiva? Ce antena ar trebui sa aleg, activa sau pasiva?

Antenele pasive capteaza semnalul mai rau, deci sunt potrivite pentru calatoriile urbane, unde statiile de emisie sunt situate pe o raza de 25 km. pentru calatoriile pe distante lungi, este mai bine sa alegeti o antena activa.

Care este diferenta dintre antenele automate si semi-automate? Care este diferenta dintre antenele automate si semi-automate?

Antenele semi-automate sunt controlate de sofer prin apasarea unei taste de pe panoul de bord. Antenele automate sunt extinse independent cand radioul este pornit.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png