Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice pasionat de masini stie ca pentru o calatorie favorabila este nevoie branduri anvelope de calitate. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 205/65 R15c, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Sezonalitatea este un punct foarte important. Nepotrivirea anvelopelor cu conditiile de mediu poate provoca un accident! Ce diferentiaza anvelopele de iarna, de vara si de toate vremea 205/65 R15c?

Anvelope 205/65 R15c pentru vara

La noi, anvelopele sunt de obicei inlocuite odata cu debutul primaverii. Vremea arata de obicei 10 ° C si mai mult. Anvelopele 205/65 R15c pentru vara sunt dotate cu o multime de caracteristici, ele corespund conditiilor climatice din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete uscate. Acest lucru permite masinii sa decelereze rapid. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta caracteristica poate rezolva situatia dificila de pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai bine nevoilor proprietarului masinii, cu atat conducerea va fi mai sigura.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Adica modul in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri foarte ude.

Zona noastra se remarca printr-o cantitate mare de ploi abundente in timpul verii, drept urmare aceasta caracteristica este important de luat in considerare..

Anvelope 205/65 R15c pentru iarna

Cand temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati anvelopele la iarna. Anvelopele de iarna 205/65 R15c - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Va permite sa mentineti elasticitatea pe vreme rece. Online magazinul anvelopele nostru aduce produse cu cei mai buni parametri si anume:

  1. Model incastrat. Acest profil are capacitatea de a curata murdaria. Inca o manevrabilitate excelenta pe pista. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de franare la conducerea pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Durata lunga de viata. Daca sunt depozitate corespunzator, vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama consta din produse de la producatori mondiali!

Pentru o plimbare fiabila iarna, ar trebui sa comandati rampe de iarna 205/65 R15c!

Anvelope pentru orice vreme 205/65 R15c

Contrar conceptiilor gresite, cauciucuri pentru toate anotimpurile 205/65 R15c nu sunt facute pentru condusul pe tot parcursul anului. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10 ° С. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste roti incorporeaza proprietati de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de continutul celui de-al doilea set de roti, caz in care poate fi folosit doar unul.. Daca doriti sa cumparati anvelope all-season 205/65 R15c, sunati la operatorul de vanzari sau plasati o comanda online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png