Vinzarea combustibil

Livrarea combustibilului - va va salva atunci cand aveti cel mai mult nevoie. Livrarea benzinei in Chisinau si Moldova

Chiar si cei mai experimentati si responsabili soferi au situatii in care benzina se goleste brusc, vasul de rezerva este gol, iar in apropiere nu exista nici o statie de alimentare sau masini, care sa treaca prin apropiere. Ce sa faceti intr-o astfel de situatie, doar nu cereti pasagerilor sa va impinga masina pentru cativa kilometri. Raspunsul este simplu - sunati la montarea anvelopelor mobile a serviciului nostru de vinzarea combustibil, si comanda online benzina, gaz auto cu livrarea in Chisinau si Moldova.

Motivul principal pentru care benzina s-a golit mai repede decat v-ati asteptat poate fi un motor uzat, un numar mare de blocaje de trafic sau pur si simplu nu doar dvs. ati folosit masina, iar celalalt sofer nu a umplut rezervorul complet. In oras, benzinariile sunt aproape la fiecare pas, dar cand iesi din raza sa, sunt tot mai putin frecvente. Sau chiar daca ati putut ajunge la cea mai apropiata benzinarie, nu exista nicio garantie ca tipul de combustibil de care aveti nevoie va fi acolo. Stim insa ca optiunea gresita poate duce la consecinte complet nefavorabile, deci nu merita sa risti si sa realimentezi cu un alt tip de combustibil. Exista situatii in care senzorul care arata prezenta combustibilului este defectat si nu ati acordat atentie acestuia, ceea ce a dus la golirea rezervorului chiar in mijlocul drumului, unde exista doar campuri in jur. Si chiar daca, in cazul vehiculelor usoare, puteti merge pe jos la o benzinarie din apropiere sau nu puteti opri traficul de masini pana cand nu dati peste cineva cu acelasi tip de combustibil ca al vostru, atunci carei treaba cu soferii camioanelor mari? In acest caz, cativa litri de combustibil nu vor fi suficienti. De aceea, fiecare proprietar si sofer de masina ar trebui sa aiba la indemana numarul companiei care livreaza combustibil.

Suntem - una dintre primele companii care furnizeaza servicii de livrare a combustibilului in Moldova. Multi soferi ne-au contactat si au ramas multumiti pentru munca operativa. Specialistii nostri stiu valoarea timpului si intelegem perfect ca viteza, calitatea si disponibilitatea sunt principalele prioritati pentru clientii nostri.

Vinzarea combustibil
Vinzarea combustibil

Avantajele serviciului de livrare a combustibilului:

  • Disponibilitate non-stop. Lucram 24/7, fara pauze, weekend-uri si sarbatori.
  • Confort. Nu este nevoie sa mergeti la o statie de alimentare, sa opriti masinile incluse in trafic sau sa va rugati sotul / sotia sa impinga masina.
  • Preturi accesibile. Nu trebuie sa va faceti griji ca un angajat va dori ,,sa profite” pe seama dumneavoastra, deoarece oferim preturi in conformitate cu piata.
  • Tipul potrivit de combustibil pentru dvs. Nu este nevoie sa turnati „orice ar fi” in masina dvs. preferata, vom aduce exact marca de care aveti nevoie.
  • Livram pe intreg teritoriul Republicii Moldova.
  • Eficienta. Imediat dupa primirea comenzii, curierul vine la dvs.
 

Suntem sincer bucurosi sa va ajutam ori de cate ori aveti nevoie. Comandati livrarea combustibilului pe anvelopele.md si scapati de problemele inutile.

Tipuri de combustibil

Benzin 95 17 lei/l
Benzin 92 15 lei/l
Gaz 10 lei/l
Disel 16 lei/l

Din momentul in care a aparut motorul cu ardere interna pentru automobile si pana in prezent, principalul combustibil a fost si sunt produsele rafinate din petrol - benzina si motorina. In plus, exista combustibili alternativi. Sa o luam in ordine.

Benzina. Este o hidrocarbura lichida foarte inflamabila si care fierbe. Pentru a fi mai putin exploziva (care depinde de numarul octanic), se adauga aditivi specifici, raportul de compresie este, de asemenea, de o importanta deosebita, cu cat indicatorul sau este mai mare, cu atat este mai mare puterea motorului, dar combustibilul in sine este consumat mai mult. De asemenea, in functie de proprietatile benzinei si de aditivii adaugati, se face distinctia intre benzina de iarna si cea de vara, care se poate adapta la anumite temperaturi atmosferice.

Combustibilul diesel. Produsul, obtinut din distilarea directa a uleiului. Principala sa caracteristica este inflamabilitatea (numarul cetanic). Se adauga de asemenea diversi aditivi pentru o mai mare stabilitate a compusilor.

Tipuri de combustibili alternativi. Acest tip de combustibil include cel mai adesea tipuri mai ecologice, care nu dauneaza mult mediului, de exemplu: gaz natural, electricitatea, propanul, hidrogenul.