Inlocuirea lantului de distributie

Pret: din 500 lei

Neinlocuirea lantului de distributie in intervalul specificat de timp poate duce la deteriorarea grava a motorului.

Marele avantaj al lantului de distributie este durata de viata lunga. In general, un lant de distributie dureaza la fel de mult ca un motor, desi este necesar sa se acorde atentie simptomelor de intindere. Intinzatoarele de lant trebuie verificate la intervale regulate, conform recomandarilor producatorilor.

Ca si in cazul curelei, daca lantul de distributie se rupe, motorul trebuie inlocuit in majoritatea cazurilor, deoarece costul reparatiei este probabil sa fie prea mare. Acest lucru se datoreaza numarului mare de componente care sunt de obicei deteriorate, cum ar fi supapele, sistemul de distributie al supapelor sau chiar capacul supapelor, pe langa kilometrajul probabil mare al motorului. Un alt dezavantaj al lantului de distributie este ca inlocuirea lantului de distributie, daca este necesar, este de obicei mai costisitoare decat inlocuirea curelei de distributie. De altfel, in functie de tipul de vehicul, poate fi necesara demontarea motorului sau cutiei de viteze.

Inlocuirea curelei de distributie in Moldova

Avantajele inlocuirii lantului de distributie

  1. Uzura mai mica
  2. Limita de sarcina mai mare
  3. Nu trebuie instalat in exteriorul motorului datorita rezistentei la ulei, deoarece lungimea este mai scurta
  4. Costuri de intretinere mai mici datorita lipsei intervalelor de intretinere
  5. Rezistent la imbatranire

In medie, costul inlocuirea lantului de distributie este semnificativ mai mare decat al inlocuirii unei curele. Cu toate acestea, acest cost va fi amortizat in timp, avand in vedere durata mult mai mare. Costul mediu in functie de modelele de masini variaza de la 300 la 600 de euro.

Auto service Chisinau Rascanovca, Anvelopele.md va pune la dispozitie servicii de inlocuirea lantului si curele de distributie a motorului 24/24. Va asteptam la noi pentru a solution orice problema aveti cu masina dumneavoastra.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire lant de distributie 1Inlocuire lant de distributie 2Inlocuire lant de distributie 3Inlocuire lant de distributie 4Inlocuire lant de distributie 5Inlocuire lant de distributie 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru a inlocui lantul de distributie? Unde pot merge pentru a inlocui lantul de distributie?

Puteti utiliza serviciile de inlocuire lant de distributie la serviciul nostru auto Anvelopele.md. Oferim de mult timp service auto de calitate, echipa noastra este formata din adevarati profesionisti in domeniul lor. Oferim servicii de calitate exceptionala la un pret accesibil.

Cat costa inlocuirea unui lant de distributie in Moldova? Cat costa inlocuirea unui lant de distributie in Moldova?

Inlocuirea lantului de distributie poate fi de la 2500 de lei, totul depinde de gradul de complexitate al lucrarii care trebuie facuta. Costul final al tuturor lucrarilor poate fi anuntat numai de specialistii service-ului nostru auto dupa o inspectie amanuntita.

Cat timp poate dura procedura? Cat timp poate dura procedura?

Indiferent de modelul masinii tale, timpul va fi de cel putin 4-8 ore de lucru. Aceasta este o munca destul de complexa si consumatoare de timp, a carei implementare necesita anumite cunostinte.

Pot schimba singur aceasta parte? Pot schimba singur aceasta parte?

Aceasta munca necesita o anumita experienta practica si cunostinte. Pentru o persoana nepregatita, va fi extrem de dificil, chiar imposibil, sa efectueze o astfel de munca. In cel mai rau caz, puteti chiar sa inrautatiti situatia. Din acest motiv, nu recomandam insistent sa faceti munca de amatori si sa incredintati aceasta munca unor profesionisti adevarati.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png