Vezi toate serviciile

Inlocuirea lantului de distributi

Pret: din 500 lei

Majoritatea oamenilor cred ca, deoarece lantul precede cureaua, este o relicva a trecutului. Dar nu este asa, deoarece chiar si marile marci continua sa foloseasca lantul in structura motorului cu ardere interna. In trecut, in structura motorului erau folosite lanturi cu doua si trei randuri, totusi, din cauza cresterii cabinei, fabricile de motoare au limitat compartimentul motorului. Si lanturile cu un singur rand au venit sa le inlocuiasca. Trebuie retinut ca circuitul functioneaza intotdeauna atunci cand masina in sine functioneaza. Perioada recomandata pentru inlocuirea lantului de distributie incepe de la 110 mii. Pentru o definitie exacta, ar trebui sa cititi instructiunile de utilizare ale masinii. In timp, lantul se intinde, ambreiajul sau cu supapele se deterioreaza si, din aceasta cauza, poate aluneca. Uneori, dintii lantului pot cadea si apare alunecarea din cauza aderentei nu foarte bune. Daca, in timp ce conduceai masina, ai inceput sa observi:un zdranganit metalic, masina a inceput sa se blocheze des si sa porneasca mai rau. In aceste cazuri, inlocuirea lantului de distributie nu trebuie amanata si trebuie sa va grabiti imediat la un service auto specializat. Avem o echipa de specialisti care vor face totul pentru tine rapid si, cel mai important, cu calitate inalta!

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru a inlocui lantul de distributie?

Puteti utiliza serviciile de inlocuire lant de distributie la serviciul nostru auto Anvelopele.md. Oferim de mult timp service auto de calitate, echipa noastra este formata din adevarati profesionisti in domeniul lor. Oferim servicii de calitate exceptionala la un pret accesibil.

Cat costa inlocuirea unui lant de distributie in Moldova?

Inlocuirea lantului de distributie poate fi de la 2500 de lei, totul depinde de gradul de complexitate al lucrarii care trebuie facuta. Costul final al tuturor lucrarilor poate fi anuntat numai de specialistii service-ului nostru auto dupa o inspectie amanuntita.

Cat timp dureaza inlocuirea unui lant de distributie?

Inlocuirea lantului de distributie, indiferent de modelul masinii tale, va dura cel putin 4-8 ore de lucru. Aceasta este o munca destul de complexa si consumatoare de timp, a carei implementare necesita anumite cunostinte.

Pot inlocui singur lantul de distributie?

Inlocuirea lantului de distributie necesita o anumita experienta si cunostinte practice. Va fi extrem de greu, chiar imposibil, pentru o persoana nepregatita sa efectueze o astfel de munca. In cel mai rau caz, puteti chiar sa inrautatiti situatia. Din acest motiv, nu recomandam insistent sa faceti munca de amator si sa incredintati aceasta munca unor profesionisti adevarati.

Sus