In magazin online Anvelopele.md adunam senzori de parcare pentru auto la mici preturi in toata Moldova. In magazinul nostru online de articole auto poti sa priviti la modele si preturi la senzori de parcare pentru auto. Aici va puteti cumparati senzori de parcare pentru dvs gust dintre marcile prezentate.

Comandati senzori de parcare pentru masina in magazinul online

Magazinul nostru este exact salvare pentru proprietari de auto care isi doresc sa-si economiseasca timpul. Aici puteti fara probleme efectuati comanda cu transport in toate regiunile Moldovei. Primim comenzi fara pauze! Daca aveti greutati cu selectie, expertii nostri va vor ajuta sa cumparati senzori de parcare pentru masina dvs. Prezentam pentru cumparatorii nostri optimale conditii pentru comanda diverse produse auto in toata tara:

  • efectuarea confortabila a comenzilor;
  • bonusuri pentru clientii permanenti;
  • ajutor specialistii nostri gratuit;
  • produse originale;
  • livrare express in toata Moldova;
  • asortiment pentru tuturol buget.

Selectie larga de produse in Anvelopele.md

In catalogul selectati nu numai senzori de parcare pentru orice gust, dar si alte accesorii auto, uleiuri auto si filtre, produse chimice auto, roti, echipamente auto. Noi am ales pentru voi numai cele mai calitate branduri de accesorii auto. Noi reprezentat numai produse cele mai bune.

Ganditi de unde sa comandati senzori de parcare la pret cel mai bun, cu livrare express in in toate orasele Moldovei? Atunci neaparat la noi!

De ce ai nevoie de un senzor de parcare intr-o masina? De ce ai nevoie de un senzor de parcare intr-o masina?

Daca aveti senzori de parcare in masina dvs., procesul si confortul de conducere vor simplifica foarte mult. Sarcina principala a senzorilor de parcare este sa informeze soferul despre prezenta oricaror obiecte care pot provoca o coliziune periculoasa.

De la ce distanta incep sa actioneze senzorii de parcare? De la ce distanta incep sa actioneze senzorii de parcare?

Senzorii de parcare pot fi activati de la 1.3 - 1.5 metri, totul depinde, totul depinde de modelul si calitatea senzorilor de parcare. Cu cat te apropii mai mult de un obiect, cu atat mai puternici senzorii de parcare incep sa emita semnale pentru a te avertiza de pericol.

Oferiti livrarea bunurilor achizitionate? Oferiti livrarea bunurilor achizitionate?

Da, toate marfurile sunt insotite de livrare, care se efectueaza nu numai in Chisinau, ci si pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Timpul de livrare poate varia de la 24 de ore la 10 zile, in functie de locul in care locuiti.

Exista garantie la senzorii de parcare? Exista garantie la senzorii de parcare?

Pentru senzorii de parcare, precum si pentru celelalte produse ale noastre, se ataseaza o garantie, care variaza de la 1 la 3 ani. Pentru mai multe informatii, va rugam sa sunati la + 373 68 257 576.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png