Inlocuirea curelei pompei de combustibil de inalta presiune

Motorul este un sistem fin reglat pentru injectia si combustia combustibilului, precum si pentru eliminarea gazelor de esapament. Daca se pierde echilibrul de injectie, motorul isi pierde din eficienta. Un element important in mentinerea acestui echilibru este cureaua pompei de combustibil.

Care este scopul unei pompe de combustibil?

Pompa de combustibil este o componenta vitala in sistemul de alimentare cu combustibil al masinii. Ea este responsabila de injectarea si distribuirea precisa a combustibilului in cilindrii motorului la momentul potrivit. Acest proces asigura o ardere optima, o putere mare si o eficienta sporita a motorului. Cureaua pompei de combustibil de inalta presiune este partea principala a pompei care transmite efectiv cuplul de la motor si sincronizeaza injectia de combustibil.

Cum sa stiti daca aveti nevoie de o inlocuire a curelei pompei de combustibil de inalta presiune?

Principalele semne ca cureaua pompei de combustibil de inalta presiune este uzata sau rupta sunt urmatoarele:

  • Un zgomot puternic: un scartait strident care provine din zona motorului.

  • Salturile de aprindere in motor: Se poate detecta o pierdere vizibila de putere.

  • Dificultate la pornire: daca masina dumneavoastra are probleme la pornire, pistoanele au nevoie de mult timp pentru a porni.

  • Intepenirea motorului: Intepenirea neregulata sau brusca a motorului, in special in timpul accelerarii sau la viteze mari.

  • Cresterea consumului de combustibil.

Dupa cum v-ati dat seama, acestea sunt doar simptomele initiale, daca motorul nu este sincronizat, nu numai ca se poate opri, dar poate lua si foc. In loc sa va jucati la propriu cu focul, ar trebui sa apelati la profesionistii de la Anvelopele!

De ce ar trebui sa contactati atelierul auto Anvelopele?

Mecanicii de la service-ul auto Anvelopele au multi ani de experienta in repararea masinilor. Atunci cand ne contactati, veti primi servicii de prima clasa la cel mai mic cost posibil.

Comandati acum serviciul de inlocuire a curelei pompei de combustibil de inalta presiune si vom finaliza lucrarea in cel mai scurt timp posibil. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru sfaturi. Serviciul Auto Anvelopele din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea curelei pompei de combustibil de inalta presiune 1Inlocuirea curelei pompei de combustibil de inalta presiune 2Inlocuirea curelei pompei de combustibil de inalta presiune 3Inlocuirea curelei pompei de combustibil de inalta presiune 4Inlocuirea curelei pompei de combustibil de inalta presiune 5Inlocuirea curelei pompei de combustibil de inalta presiune 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png