Vezi toate serviciile

Diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil

Pret: din 280 lei

Nu trebuie sa va faceti griji ca va pierdeti banii, trebuie sa platiti pentru ei, trebuie sa platiti pentru ei. In acest scop, producatorii de automobile au realizat echipamente de diagnosticare cu ajutorul carora te poti conecta la sistemul electronic de control si tine cont de erorile observate in cazuri rare. In termeni generali, echipamentele de diagnosticare ajuta la proprietati:erori, atat pasive, cat si ac;indicati caracteristicile diferitelor sisteme;efectuati masurarea si determinarea locatiei, observati capacitatea de lucru a unitatilor separate. Principala cauza a problemelor in sistemul de alimentare este calitatea proasta a combustibilului. In acelasi timp, combustibilul in sine poate sa nu fie rau, dar de indata ce este observat in camera de ardere, poate fi. Daca aveti nevoie sa descarcati pe computer sistemul de alimentare al vehiculului dvs., va rugam sa ne contactati. Avem o echipa de specialisti care va poate oferi un numar mare de servicii, precum indreptarea jantei, repararea suspensiilor, repararea covoarelor, repararea motoarelor si multe altele. Daca sunteti in cautarea unor produse, va rugam sa ne contactati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot efectua diagnosticarea computerizata a sistemului de alimentare?

Puteti apela la serviciul de diagnosticare computerizata a sistemului de combustibil in atelierul de reparatii auto de pe Maria Dragan 1/1. Specialistii nostri vor face totul calitativ si in cel mai scurt timp posibil.

Cat dureaza diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil?

Diagnosticarea computerului poate include mai multe etape, dar chiar si in acest caz, nu va dura mai mult de 30 de minute.

Cat costa diagnosticarea computerizata a sistemului de combustibil?

Diagnosticarea computerizata a sistemului de alimentare poate fi completa sau partiala. Pretul pentru diagnosticare pe computer incepe de la 200 lei, costul final putand fi anuntat doar de catre un specialist dupa consultatie.

Cum sa iti rezervi serviciul auto?

Va puteti inscrie pentru un service auto completand o aplicatie pe site-ul nostru sau sunand direct la service auto prin telefon + 373 60 336 236.

Sus