Inlocuirea senzorului arborelui cotit

Senzorul arborelui cotit este un dispozitiv care furnizeaza informatii despre pozitia si viteza de rotatie a arborelui cotit catre motor. Senzorul arborelui cotit este responsabil pentru sincronizarea injectiei si a aprinderii in pistoane. Dupa cum ati putea ghici, defectarea unui lucru atat de fundamental poate avea consecinte nefaste, asa ca haideti sa analizam cauzele defectiunilor.

  • Corpuri straine intre senzor si arborele cotit.

  • Oxidarea metalului senzorului.

Este imposibil de spus care este cauza, asa ca haideti sa ne uitam la simptomele unui senzor stricat.

Cum va puteti da seama daca aveti nevoie de inlocuirea senzorului arborelui cotit?

Functionarea defectuoasa a motorului este principalul semn de defectiune, exista multe semne de defectiune, cum ar fi:

  • Pornirea dificila a motorului, mai ales in conditii de umiditate ridicata. Cu toate acestea, daca motorul si arborele cotit sunt incalzite - acesta porneste fara probleme.

  • Se pot simti vibratii nesincronizate ale motorului si vibratiile in sine devin mai puternice.

  • Putere redusa a motorului si cresterea consumului de combustibil.

  • Motorul se opreste brusc.

Acest ultim punct este deosebit de periculos, deoarece blocarea motorului in timpul conducerii poate duce la o amenda sau, mai rau, la un accident.

Daca constatati aceste probleme, ar trebui sa incepeti sa inlocuiti cat mai repede senzorul arborelui cotit, deoarece riscati sa aveti un accident si sa pierdeti mult mai mult timp si bani in despagubiri. Cel mai bine este sa nu provocati un accident si sa lasati la voia intamplarii functionalitatea autovehiculului dumneavoastra, ci sa contactati profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea senzorului arborelui cotit, dar sunteti ingrijorat de pret? Garajul nostru va va oferi un pret corect si profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consiliere. Sau vizitati Centrul nostru de Ingrijire Auto Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea senzorului arborelui cotit 1Inlocuirea senzorului arborelui cotit 2Inlocuirea senzorului arborelui cotit 3Inlocuirea senzorului arborelui cotit 4Inlocuirea senzorului arborelui cotit 5Inlocuirea senzorului arborelui cotit 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png