Configurarea unui breloc de alarma masinii

V-ati uzat sau v-ati pierdut vechiul breloc de alarma? Ati cumparat unul nou, dar nu stiti cum sa il configurati? Atunci trebuie sa contactati un profesionist pentru a efectua diagnosticarea si programarea brelocului de alarma.

Cum se configureaza un breloc?

Programarea unui breloc nou presupune sincronizarea acestuia cu sistemul de securitate al masinii tale. Acest lucru garanteaza ca numai brelocul programat poate actiona de la distanta sistemul de alarma al autovehiculului dumneavoastra. Procesul necesita, de obicei, anumiti pasi care variaza in functie de marca si modelul masinii dumneavoastra.

Procesul de programare are loc in masina. Sa aruncam o privire asupra modului in care functioneaza alarma:

  1. Un breloc este, in esenta, un emitator radio obisnuit care trimite un semnal criptat. 

  2. Unitatea de alarma din masina dumneavoastra primeste si decodifica semnalul.

  3. Unitatea de alarma compara apoi datele primite de la breloc cu cifrele stocate in baza sa de date interna.

  4. Daca acestea se potrivesc, alarma este dezactivata. In caz contrar, nu se intampla nimic.

Iar pentru a scrie informatiile in sistemul de alarma are loc o programare.

Dar mai intai, mesterii efectueaza diagnosticarea brelocului si a sistemului de alarma, pentru a determina modelele acestora.

De ce ar trebui sa apelati la un profesionist?

Pentru a sincroniza brelocul de chei cu unitatea de alarma, va trebui sa efectuati o serie de proceduri pentru a avea acces la unitatea in sine. Dupa cum intelegeti, acest proces este specific fiecarei masini si nu este recomandat sa il faceti singur. In schimb, contactati profesionistii de la Anvelopele!

Diagnosticarea brelocului de chei in atelierul auto Anvelopele are loc in cel mai scurt timp posibil, deoarece mesterii nostri au o mare experienta in lucrul cu electronica autovehiculelor.

Cel mai mic cost si cea mai mare rapiditate - motto-ul atelierului auto Anvelopele. Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti o programare la numarul de telefon +373 60 336 236 sau, alternativ, sa vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Programarea unui nou breloc de alarma 1Programarea unui nou breloc de alarma 2Programarea unui nou breloc de alarma 3Programarea unui nou breloc de alarma 4Programarea unui nou breloc de alarma 5Programarea unui nou breloc de alarma 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png