Inlocuire furtun de frana

Pret: din 100 lei

Sistemul de franare este o garantie a sigurantei dumneavoastra. Fiecare producator are un interval de timp diferit pentru inlocuirea furtunurilor de frana. In general, este de 4-6 ani sau aproximativ 105-110 mii de kilometri. Dar, practic, defectarea furtunului de frana depinde de conditiile de functionare ale acestei unitati. In cazurile in care se gasesc microfisuri pe furtunuri, acesta este motivul pentru a inlocui furtunul lichidului de frana.

Deteriorarea etanseitatii furtunurilor este usor de instalat intr-o balta de lichid de frana sub vehicul. De asemenea, daca pedala merge pe podea fara prea mult efort, atunci acest lucru indica si faptul ca este necesara inlocuirea furtunului de frana fata. Furtunul de frana fata trebuie inlocuit numai de un atelier specializat. Expertii nostri vor putea determina gravitatea problemei si cum o remediaza. Costul inlocuirii unui furtun de frana va depinde de cat de grava este deteriorarea.

Pentru mai multe detalii, ce alte servicii avetie nevoie si pe care le oferim, ne puteti contacta la numarul + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuire furtun de frana 1Inlocuire furtun de frana 2Inlocuire furtun de frana 3Inlocuire furtun de frana 4Inlocuire furtun de frana 5Inlocuire furtun de frana 6
Inregistrarea serviciului
Ce semnale indica faptul ca este timpul sa inlocuiti furtunul de frana? Ce semnale indica faptul ca este timpul sa inlocuiti furtunul de frana?

Urmatoarele semnale indica faptul ca este timpul sa schimbati furtunul:

  • Fisuri pe furtun
  • Scuffs
  • Coroziune
  • Scurgeri de lichid de frana
Unde pot inlocui furtunurile de frana in Chisinau? Unde pot inlocui furtunurile de frana in Chisinau?

Serviciul nostru auto va ofera inlocuirea rapida si de inalta calitate a furtunurilor de frana la cele mai mici preturi! Contactati-Ne!

Cat dureaza inlocuirea furtunurilor de frana? Cat dureaza inlocuirea furtunurilor de frana?

Procedura de inlocuire a furtunurilor de frana in serviciul nostru auto dureaza de la o jumatate de ora la cateva ore, in functie de cantitatea de munca.

Cat costa Inlocuirea furtunului de frana? Cat costa Inlocuirea furtunului de frana?

Pretul pentru serviciul de inlocuire a furtunului de frana din masina dvs. in serviciul nostru auto incepe de la 100 lei, pentru informatii mai precise, contactati managerul.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png