Diagnosticarea motorului defectat

Este normal ca defectiunile unui autovehicul sa apara ca urmare a uzurii normale, deoarece toate piesele se freaca treptat unele de altele, dar uneori apare o defectiune punctuala din cauza unui factor extern. In acest caz, o diagnosticare a motorului poate fi utila pentru a identifica cauza problemei. Defectoscopia motorului este procesul de diagnosticare globala a unui motor cu ardere interna, o dezasamblare completa, o inspectie si o analiza si detectarea oricaror defecte, chiar si a celor mai mici, care ar putea avea consecinte.

Cum se realizeaza defectoscopia?

De obicei, exista mai multe etape in procesul de dezmembrare a pieselor motorului.

  1. Piesele sunt inspectate cu ochiul liber in timpul dezasamblarii, iar piesele rupte sau excesiv de uzate sunt trecute pe o lista de inlocuire.

  2. Toate piesele utilizabile din exterior sunt masurate pentru a se verifica daca sunt conforme cu documentatia tehnica si cu normele de uzura.

  3. In cazul in care se constata ca piesele nu sunt adecvate pentru utilizare ulterioara, acestea sunt, de asemenea, introduse pe lista de inlocuire.

  4. Vehiculul este apoi reparat in functie de constatari.

De ce este necesar ca vehiculul sa fie inspectat de un specialist de renume?

La un motor pot aparea sute de defectiuni diferite, de diferite tipuri, amploare si complexitate, iar defectoscopul gaseste atat cauza principala, cat si gama de daune care decurg din aceasta cauza principala. Si, dupa cum va puteti imagina, efectuarea inspectiilor de defecte este un proces de o precizie aproape chirurgicala care necesita o echipa de mecanici foarte calificati. Acesti mecanici nu numai ca trebuie sa fie capabili sa identifice si sa rezolve problemele, dar trebuie, de asemenea, sa fie capabili sa inregistreze corect toate piesele problematice ale motorului pentru a rezolva rapid problemele in viitor.

Poate ca sunteti interesat sa va reparati motorul, dar sunteti ingrijorat de costuri? La centrul nostru de service auto veti gasi un pret rezonabil si profesionalism. Nu este dificil pentru noi sa efectuam inspectii de defectiuni la motoare conventionale, motoare electrice si motociclete. Nu trebuie decat sa ne sunati la +373 60 336 236 pentru sfaturi. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inspectia motoarelor defecte 1Inspectia motoarelor defecte 2Inspectia motoarelor defecte 3Inspectia motoarelor defecte 4Inspectia motoarelor defecte 5Inspectia motoarelor defecte 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png