Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Uleiul Bardahl pentru motor procura in Moldova

un rind amplu de ulei Bardahl pentru motor descoperiti pe site-ul nostru . De multa vreme aceasta firma a dobindit o vasta faima si este preferata de milioane de automobilisti din intreaga lume . Pentru calitatea tuturor uleilor pentru motor prezentate in asortiment, noi dam asigurare, fiindca cumparam numai produse originale de calitate superioara.

Uleiurile Bardahl pentru motor sintetice au stadiu marit de adaptabilitate la temperatura. Aceasta este o selectionare perfecta pentru motor care functioneaza la temperatura minimala si maximala . Caracteristicile uleiurilor sintetice cuprind: coeficient mic de frecare; performanta ridicata la temperaturi mici; indice de vascozitate mari; evaporare mica; oxidativa ridicata si stabilitate termica .

Uleiurile de motor semisintetice Bardahl constata prin universalitatea sa si sunt potriviti pentru practic fiece tip de motor. Uleiurile semi-sintetice au vascozitate mai slaba si nivel mai mic de aditivi .

Uleiurile minerale pentru motor sunt potrivite pentru masinile cu motoare care nu necesita intretinere individuala. Aceasta este o optiune buna si avantajoasa pentru automobilele invechite.

Ce fel de uleiuri de motor sa cumperi?

Pentru a selectiona uleiul de lubrifiere potrivit, trebuie sa cunoasteti: kilometrajul vehiculului, sezonalitatea si nivelul de vascozitate, tipul de motor cu ardere interna . Aieste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a vehiculului sau predati alegerea profesionistilor nostri. Procurati acum si savurati absolut de toate beneficiile in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem mereu gata sa va surprindem cu reduceri profitabile, servicii de extraordinara calitate, si valori profitabile.

In ce an a inceput sa functioneze Bardahl? In ce an a inceput sa functioneze Bardahl?

Compania Bardahl si-a inceput activitatea in 1954. Aceasta organizatie produce produse chimice de inalta calitate de aproape 70 de ani. Productia de uleiuri de motor este una dintre principalele industrii ale acestei companii.

Ce face uleiurile de motor Bardahl sa iasa in evidenta fata de concurenta? Ce face uleiurile de motor Bardahl sa iasa in evidenta fata de concurenta?

In comparatie cu concurentii, uleiurile de motor Bardahl se remarca prin performante mai mari, pret accesibil si indice de calitate.

Cum sa comanzi produse marca Bardahl pe site? Cum sa comanzi produse marca Bardahl pe site?

Puteti plasa o comanda la numarul de telefon + 373 68 257 576 sau puteti completa si depune o cerere pe site. Intotdeauna pretuim clientii nostri si oferim numai produse originale si de inalta calitate.

Oferiti transport gratuit pentru articolele achizitionate? Oferiti transport gratuit pentru articolele achizitionate?

Livrarea gratuita se efectueaza atat in ​​Chisinau, cat si in toata Moldova. Va vom livra uleiurile de motor Bardahl la un moment convenabil pentru dvs., precum si va vom oferi o garantie si un certificat de calitate.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png