Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Vascozitate(SAE):
Volum
API
Combustibil
Punct de inflamabilitate
Tact motor
Indicele de vascozitate
Vascozitate cinematica la 100 °C
Cenusa sulfatata
Punct de curgere
ACEA
Cauta
Reseteaza

Uleiul Bardahl pentru motor procura in Moldova

un rind amplu de ulei Bardahl pentru motor descoperiti pe site-ul nostru . De multa vreme aceasta firma a dobindit o vasta faima si este preferata de milioane de automobilisti din intreaga lume . Pentru calitatea tuturor uleilor pentru motor prezentate in asortiment, noi dam asigurare, fiindca cumparam numai produse originale de calitate superioara.

Uleiurile Bardahl pentru motor sintetice au stadiu marit de adaptabilitate la temperatura. Aceasta este o selectionare perfecta pentru motor care functioneaza la temperatura minimala si maximala . Caracteristicile uleiurilor sintetice cuprind:coeficient mic de frecare;performanta ridicata la temperaturi mici;indice de vascozitate mari;evaporare mica;oxidativa ridicata si stabilitate termica .

Uleiurile de motor semi-sintetice constata prin universalitatea sa si sunt potriviti pentru practic fiece tip de motor. Uleiurile semi-sintetice au vascozitate mai slaba si nivel mai mic de aditivi .

Uleiurile minerale pentru motor sunt potrivite pentru masinile cu motoare care nu necesita intretinere individuala. Aceasta este o optiune buna si avantajoasa pentru automobilele invechite.

Ce fel de uleiuri de motor sa cumperi?

Pentru a selectiona uleiul de lubrifiere potrivit, trebuie sa cunoasteti:kilometrajul vehiculului, sezonalitatea si nivelul de vascozitate, tipul de motor cu ardere interna . Aieste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a vehiculului sau predati alegerea profesionistilor nostri. Procurati acum si savurati absolut de toate beneficiile in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem mereu gata sa va surprindem cu reduceri profitabile, servicii de extraordinara calitate, si valori profitabile.

Sus