Repararea regulatorului de geam

Pret: din 500 lei

Nu puteti sa inchide/deschide unul dintre geamurile masinii dumneavoastra? Majoritatea cazurilor in care ferestrele nu se inchid sunt asociate cu un regulator prost. Regulatorul, desigur, este un set conceput pentru a muta ferestrele in sus si in jos pe sina. In timp, regulatoarele pot esua si, in acest caz, nu vor putea ridica complet geamurile vehiculului. Iata de ce trebuie sa veniti la Anvelopele.md pentru a face urmatoarele verificari, si respectiv repararea regulatorului de geam.

Probleme cu geamurile electrice ale vehiculului

Geamurile electrice sunt, fara indoiala, convenabile. In loc sa rotiti manual o parghie, puteti inchide geamurile vehiculului prin apasarea unui buton. Din pacate, nu este neobisnuit ca geamurile electrice sa se defecteze. Cand apasati butonul pentru a derula o fereastra, aceasta poate derula partial sau nu deruleaza deloc, in cazul cand este stricat este necesara repararea regulatorului de geam, echipa noastra este gata sa va ofere tot ajutorul cuvenit.

Repararea regulatorului de geam

Este blocat geamul?

Majoritatea vehiculelor sunt proiectate cu un mecanism de blocare pentru geamuri. Puteti apasa un buton pentru a bloca geamurile, astfel incat alti pasageri sa nu poata urca sau cobori. Daca geamurile vehiculului dumneavoastra sunt in prezent blocate, nu le veti putea cobori. Asadar, inainte de a aprofunda aceasta problema, verificati comenzile laterale ale geamului din partea soferului pentru a va asigura ca sunt deblocate. In cazul in care nu se deblocheaza apelati la Anvelopele.md pentru repararea regulatorului de geam.

Siguranta este problema?

Daca siguranta este defecta, geamurile vehiculului dvs. nu se vor inchide. La fel ca majoritatea componentelor electronice auto, geamurile electrice sunt conectate la o siguranta. Daca trece prea multa putere de la baterie catre geamuri, siguranta se va rupe pentru a va proteja vehiculul de deteriorare. Ruperea sigurantei impiedica puterea sa ajunga la geamuri. Ca urmare, geamurile nu se vor deschide daca siguranta este arsa.

De obicei, puteti spune daca siguranta este defecta verificand ce ferestre sunt afectate. Deoarece majoritatea vehiculelor au toate geamurile pe aceeasi siguranta, o siguranta arsa va afecta toate geamurile vehiculului dumneavoastra. Daca doar unele dintre geamurile vehiculului dvs. sunt blocate si nu se rotesc, probabil ca nu este siguranta. De aceea, cel mai bine este sa efectuati repararea regulatorului de geam la atelierul nostru de reparatii auto de pe strada str. Calea Basarabiei 46, Chisinau.

Poate fi motorul?

Nu, nu vorbim despre motorul propriu-zis al vehiculului dumneavoastra. In schimb, geamurile electrice au un motor electric in miniatura conectat la regulator. Motorul ajuta la deplasarea geamurilor in sus si in jos pe regulator. Daca motorul se defecteaza, nu veti putea inchide geamul. Pentru efectua verificari si repararea regulatorului de geam va asteptam la noi. Oferim servicii de calitate inalta, la pret accesibil si in timp util.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea regulatorului de geam 1Repararea regulatorului de geam 2Repararea regulatorului de geam 3Repararea regulatorului de geam 4Repararea regulatorului de geam 5Repararea regulatorului de geam 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova se pot repara regulatoarele de geamuri? Unde in Moldova se pot repara regulatoarele de geamuri?

Service auto in Chisinau Anvelopele.md ofera servicii de reparatii geamuri, echipa este formata exclusiv din profesionisti de inalt nivel care vor asigura rapid si eficient toate serviciile necesare.

Ce cauzeaza defectarea geamurilor electrice? Ce cauzeaza defectarea geamurilor electrice?

Cea mai frecventa cauza a defectiunii geamurilor electrice este functionarea lor constanta. Deschiderea sau inchiderea constanta a ferestrelor in timp duce la functionarea defectuoasa a acestora, iar cablajul invechit poate provoca, de asemenea, defectiuni.

De ce defecteaza geamurile electrice? De ce defecteaza geamurile electrice?

Pot exista mai multe motive pentru defectiunile electrice, principalele sunt:

  • fire electrice de scurtcircuit
  • probleme cu contactele
  • defectiunea sigurantei
  • defectare cutie de viteze
Cat costa reparatia parbrizului? Cat costa reparatia parbrizului?

Pretul reparatiilor geamurilor poate varia foarte mult, in functie de amploarea daunelor si de cat timp va dura lucrarea. Este necesar sa contactati specialisti care vor efectua o inspectie si vor putea cota un pret pentru lucrarile viitoare.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png