Repararea pragurilor auto

Pragurile masinii dvs. sunt esentiale pentru a proteja trenul de rulare de deteriorari. De asemenea, acestea reprezinta o parte importanta a integritatii structurale a vehiculului. Cu toate acestea, in timp, pragurile se pot deteriora din cauza prafului de pe sosea, a accidentelor sau a ruginii. Haideti sa vedem mai indeaproape cum se realizeaza reparatia pragurilor la o masina! 

Ce metode se folosesc in repararea pragurilor?

Pragurile sunt situate pe partile laterale ale masinii dumneavoastra, intre rotile din fata si cele din spate. Atunci cand aceste panouri sunt deteriorate, pot slabi structura masinii dumneavoastra, compromitand siguranta dumneavoastra pe sosea. Dar nu va faceti griji. La atelierele profesionale de reparatii auto, repararea pragurilor de rugina si lovituri este un proces rapid si usor. Haideti sa analizam ce metode folosesc profesionistii.

Exista mai multe metode diferite care sunt folosite pentru a repara praguri. Acestea includ:

  1. Peticirea foilor de tabla. Aceasta este o metoda obisnuita de reparare a daunelor minore. Zona deteriorata este decupata si inlocuita cu un petic de tabla. Se pot folosi diverse metode pentru a mentine foile in pozitie, cum ar fi repararea pragurilor prin sudare la rece - o optiune excelenta pentru cei care nu doresc sa ramana cusaturi de sudura pe masina lor. Aceasta metoda este adesea folosita pentru a repara pragurile de la marginea masinii care sunt indoite sau zgariate.
  1. Intarire din fibra de sticla. Aceasta metoda este utilizata pentru a consolida panourile pragurilor care au fost deteriorate de rugina. Fibra de sticla este aplicata pe zona deteriorata pentru a preveni alte daune si apoi este sigilata cu o substanta speciala, de exemplu exista repararea pragurilor cu epoxi. 

De ce ati putea avea nevoie de reparatii la pragurile unei masini?

Exista mai multe beneficii care fac sa merite sa va reparati pragurile si arcadele masinii dumneavoastra. Beneficii ale reparatiei pragurilor:

  • Protejeaza partea inferioara a caroseriei de deteriorari.
  • Previne rugina si putrezirea.
  • Imbunatateste integritatea structurala a vehiculului.
  • Imbunatateste aspectul vehiculului.

Nu stii unde in Chisinau iti poti repara pragurile masinii? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca ati observat probleme la pragurile masinii dumneavoastra, este important sa le reparati in cel mai apropiat timp pentru a preveni coroziunea si deteriorarea ulterioara a caroseriei. 

Iar maestrii de la atelierul auto Anvelopele va pot ajuta in aceasta privinta! Avem o experienta uriasa in lucrul cu daunele de caroserie si putem repara cu usurinta pragurile fara sudura si vopsire! Putem face treaba in doar cateva ore! Daca aveti un buget restrans, putem face o reparatie partiala a pragurilor masinii dumneavoastra!

Pentru a face o programare pentru repararea pragurilor si a partilor inferioare ale caroseriei fara sudura, contactati service-ul auto Anvelopele la numarul de telefon +373 60 336 236. Operatorii de la linia telefonica sunt gata sa va raspunda la orice intrebare! Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea pragurilor 1Repararea pragurilor 2Repararea pragurilor 3Repararea pragurilor 4Repararea pragurilor 5Repararea pragurilor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png