Schimbarea acoperisului masinii

Acoperisul masinii dvs. este mai mult decat o simpla protectie impotriva ploii. Este, de asemenea, o componenta structurala importanta care ajuta la protejarea pasagerilor si a incarcaturii in cazul unei coliziuni. In timp, acoperisul masinii dvs. se poate deteriora din cauza grindinei, a ploii sau a coroziunii. Haideti sa intelegem cum se realizeaza o inlocuire a acoperisului masinii la centrele de service profesionale.

Cum se realizeaza inlocuirea acoperisului auto?

Inlocuirea acoperisului caroseriei este un proces complex care necesita abilitati si echipamente speciale. Primul lucru pe care il fac maestrii este sa indeparteze vechiul acoperis. Acestia fie taie, fie demonteaza acoperisul bucata cu bucata. Dupa demontarea acoperisului vechi, se inlocuieste tabla acoperisului auto. Noul acoperis este apoi sigilat si vopsit pentru a se potrivi cu restul masinii.

Motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de o inlocuire a acoperisului auto.

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie sa va inlocuiti acoperisul auto. Acestea includ:

  • Deteriorari cauzate de grindina sau vanturi puternice. Grindina poate provoca lovituri si fisuri in acoperisul masinii dumneavoastra. Furtunile pot, de asemenea, sa va deterioreze acoperisul cu apa la viteze mari. 
  • Uzura. In timp, acoperisul masinii dvs. se poate uza in mod natural, provocand scurgeri si rugina. Acest lucru se poate intampla din cauza expunerii la soare, vant si ploaie.

De dragul de ce aveti nevoie de o inlocuire a acoperisului de-a lungul montantii?

Pe langa prevenirea deteriorarii ulterioare, inlocuirea acoperisului masinii dvs. va poate oferi si o serie de alte beneficii, printre care:

  • Siguranta sporita. Un acoperis nou poate ajuta la protejarea pasagerilor si a incarcaturii in cazul unui accident.
  • Cresterea valorii de revanzare. Un acoperis nou, plat, va creste valoarea de revanzare a autovehiculului dumneavoastra.
  • Aspect imbunatatit. Un acoperis nou va va readuce masina la aspectul de odinioara. Sau poate doriti sa schimbati exteriorul masinii dvs. cu un aspect mai nou si mai atractiv.

Daca acoperisul masinii dvs. este deteriorat, este important sa il inlocuiti cat mai curand posibil. Inlocuirea acoperisului masinii este o procedura complicata si specializata, dar merita din plin.

Nu stii de unde sa obtii o inlocuire a acoperisului in Moldova la un pret bun? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

La Anvelopele Car Service veti avea parte de o inlocuire de calitate a acoperisului cu montanti! In service-ul nostru auto avem profesionisti de caroserie cu multi ani de experienta in domeniul service-ului auto!

Vom inlocui cu usurinta acoperisul oricarui tip de masina in cel mai scurt timp posibil. Inlocuirea acoperisului panoramic la un pret mic este reala! Dupa cum va puteti imagina, costul inlocuirii acoperisului va varia foarte mult in functie de tipul de caroserie, acoperis si tipul de metal.

Pentru a programa o inlocuire a acoperisului auto, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru o consultatie si o programare. Operatorii nostri de la linia directa va vor raspunde la toate intrebarile! Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Inlocuirea acoperisului 1Inlocuirea acoperisului 2Inlocuirea acoperisului 3Inlocuirea acoperisului 4Inlocuirea acoperisului 5Inlocuirea acoperisului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png