Schimbare arbore cotit

Arborele cotit transmite si transforma energia de la pistoane in miscare de rotatie. Este intotdeauna supus la sarcini mari, ceea ce duce treptat la uzura acestuia. Intrucat acest detaliu este foarte important, service-ul auto Anvelopele ofera un serviciu de inlocuire a arborelui cotit in conditii favorabile.

Este fabricat in principal din otel si fonta. Se compune din: radacina si gat de biele si obraji de legatura. Pentru o performanta buna a motorului  arborele cotit trebuie sa aiba o suprafata neteda. Suprafata neteda se realizeaza prin slefuire din fabrica, motiv pentru care este atat de scumpa. In timp, pe suprafata sa apar aschii si fisuri, ceea ce va duce la defectiuni ale motorului. Puteti incerca din nou sa slefuiti arborele cotit, dar fara echipamente scumpe este aproape imposibil de facut si este inca o solutie temporara care poate duce la deteriorarea grava a motorului.

Pentru a schimba cat mai putin arborele cotit, este necesar sa spalati si sa procesati toate piesele de schimb de sub capota la timp si in mod constant. Costurile vor fi mici, dar, in acelasi timp, va protejati motorul de murdarie si praf.

Inlocuind arborele cotit, pretul acestei proceduri va fi unul dintre cele mai mici din Chisinau.

Schimbare arbore cotit

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbare arbore cotit 1Schimbare arbore cotit 2Schimbare arbore cotit 3Schimbare arbore cotit 4Schimbare arbore cotit 5Schimbare arbore cotit 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png