Diagnosticarea sistemului de pornire auto

Pret: din 500 lei

Cel mai frecvent motiv pentru care vehiculul nu pornește este o defecțiune a sistemului de aprindere. Diagnosticarea sistemului de aprindere va determina cel mai precis rădăcina problemei. Diagnosticarea sistemului de aprindere este un proces destul de dificil, deoarece întregul sistem acoperă un număr mare de elemente și piese și este dificil de identificat care dintre ele este problema fără anumite cunoștințe și abilități. Diagnosticarea sistemului de aprindere a mașinii ar trebui efectuată de meșteri experimentați, care au toate abilitățile necesare.

Cand este necesara verificarea sistemului de aprindere

Exista multitudine de motive pentru defectarea sistemului. Vom prezenta doar cele mai intalnite. Asadar, semni ca cel mai probabil aveti nevoie de verificarea sistemului de aprindere:

  • Deteriorarea acoperirea izolata;
  • Murdarirea stratului de izolatie;
  • Lipsa tensiune pe cablurile de inalta tensiune.

Când se observă oricare dintre semnele enumerate, se spune că este necesar să se verifice sistemul de aprindere sau poate chiar o diagnoză completă a sistemului de aprindere al mașinii. Este de remarcat faptul că problemele cu această parte a mașinii sunt destul de frecvente. Cea mai mare problemă este că defectele se pot face cunoscute brusc, de exemplu, atunci când sunteți într-o călătorie lungă. Diagnosticarea sistemului de aprindere a mașinii ar trebui efectuată în mod regulat pentru a evita situațiile neprevăzute pe drum.
Prin urmare, vă sfătuim să diagnosticați uneori sistemul de aprindere.Această verificare nu este dificilă și chiar și un șofer fără experiență o poate face.

Diagnosticarea masinilor la auto service Anvelopele

Anvelopele este un service auto ieftin în Chișinău. Avem in spate specialisti de inalta calificare cu vasta experienta, care vor diagnostica sistemul de aprindere la un pret accesibil. Iar preturi in service auto nostru va uimi placut. Mecanicii nostri vor efectua diagnosticare auto computerizata in cel mai scurt timp posibil. Daca doriti sa aflati pretului la diagnosticarea sistemului de aprindere sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea sistemului de pornire 1Diagnosticarea sistemului de pornire 2Diagnosticarea sistemului de pornire 3Diagnosticarea sistemului de pornire 4Diagnosticarea sistemului de pornire 5Diagnosticarea sistemului de pornire 6
Inregistrarea serviciului
Unde se poate verifica sistemul de aprindere in Chisinau? Unde se poate verifica sistemul de aprindere in Chisinau?

Specialistii service auto Anvelopele.md pot oferi servicii de diagnosticare a sistemului de aprindere auto. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la preturi accesibile.

Cat dureaza diagnosticarea sistemului de aprindere? Cat dureaza diagnosticarea sistemului de aprindere?

Diagnosticarea sistemului de aprindere dureaza, de regula, intre 20 si 60 de minute. Efectuarea unor astfel de lucrari nu reprezinta o dificultate semnificativa pentru specialistii nostri.

Care sunt semnele ca sistemul functioneaza defectuos? Care sunt semnele ca sistemul functioneaza defectuos?

O defectiune poate indica:

  • pornire dificila a motorului
  • functionare instabila a motorului
  • putere slaba a motorului
  • consum crescut de combustibil
Merita sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto? Merita sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto?

Preinregistrarea nu este obligatorie, insa, pentru a evita asteptarea, va recomandam sa va inscrieti in avans la un service auto. Acest lucru se poate face formand numarul de telefon + 373 60 336 236 sau lasand o solicitare pe site.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png