Vezi toate serviciile

Diagnosticarea sistemului de aprindere

Pret: din 500 lei

Diagnosticarea sistemului de aprindere demonstreaza functionarea componentelor motorului de pornire si starea lor generala. Ca parte a activitatilor de depanare, ar trebui sa verificati bujiile, contactele si elementele de fixare si, in plus, prezenta funinginei pe ele. Dupa culoarea lumanarilor, puteti spune daca sunt functionale sau nu. Daca culoarea este maro deschis sau gri, atunci totul este in regula, daca este negru cu semne care indica uzura, atunci componentele trebuie inlocuite. Cauza principala a faptului ca aprinderea nu se opreste poate fi atat o discrepanta intre motor si modificarile bujiilor utilizate, cat si combustibilul de proasta calitate. Cand se efectueaza diagnosticare, se examineaza capacitatea de lucru a bobinei de aprindere. Daca sunteti interesat de acest serviciu, il puteti efectua la service-ul nostru auto. Avem o echipa de specialisti care vor face totul pentru tine rapid si, cel mai important, calitativ. Avem si alte servicii disponibile, cum ar fi:montarea anvelopelor la fata locului, livrarea anvelopelor, livrarea combustibilului si multe altele. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru diagnosticarea sistemului de aprindere a masinii?

Specialistii service auto Anvelopele.md pot oferi servicii de diagnosticare a sistemului de aprindere auto. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la preturi accesibile.

Cat dureaza diagnosticarea sistemului de aprindere?

Diagnosticarea sistemului de aprindere dureaza, de regula, intre 20 si 60 de minute. Efectuarea unor astfel de lucrari nu reprezinta o dificultate semnificativa pentru specialistii nostri.

Care sunt semnele ca sistemul de aprindere functioneaza defectuos?

O defectiune a sistemului de aprindere poate fi indicata de:

  • pornire dificila a motorului
  • functionare instabila a motorului
  • putere slaba a motorului
  • consum crescut de combustibil
Merita sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto?

Preinregistrarea nu este obligatorie, insa, pentru a evita asteptarea, va recomandam sa va inscrieti in avans la un service auto. Acest lucru se poate face formand numarul de telefon + 373 60 336 236 sau lasand o solicitare pe site.

Sus