Diagnosticarea sistemului de aprindere auto

Pret: din 500 lei

Destul, cand vehiculul nu porneste, este vinovata problema in sistema de aprindere. Diagnosticarea sistemului de aprindere auto va ajuta la identificarea defectiunilor. Pentru a efectua astfel lucrari este necesita disponibilitatea echipamente si instrumente speciale, de aceea diagnosticarea sistemului de aprindere auto este o sarcina aproape imposibila pentru un utilizator neprofesionist. Verificarea sistemului de aprindere ar trebui sa fie intotdeauna efectuat de profesionisti calificati, nu faceti singuri procedura aceasta, daca nu aveti experienta si cunostinte de specialitate.

Cand este necesara verificarea sistemului de aprindere

Exista multitudine de motive pentru defectarea sistemului. Vom prezenta doar cele mai intalnite. Asadar, semni ca cel mai probabil aveti nevoie de verificarea sistemului de aprindere:

  • Deteriorarea acoperirea izolata;
  • Murdarirea stratului de izolatie;
  • Lipsa tensiune pe cablurile de inalta tensiune.

Daca va simtiti oricare dintre simptomele mai sus, diagnosticarea sistemului de aprindere auto dvs poate rezolva problema. Daca exista daune, nu ignorati ei. Cea mai mare problema este ca defectele pot aparea neasteptat, de exemplu, atunci cand va aflati intr-o calatorie lunga. Nu uitati ca verificarea sistemului de aprindere in moment potrivit nu numai va poate proteja de probleme, dar si economisi bani dvs.

Diagnosticarea masinilor la auto service Anvelopele

Incredintati-va masina expertilor. Avem echipa de profesionisti cu inalta calificare. Iar preturi in service auto nostru va uimi placut. Mecanicii nostri vor efectua diagnosticare auto computerizata in cel mai scurt timp posibil. Daca doriti sa aflati pretului la diagnosticarea sistemului de aprindere sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Inregistrarea serviciului
Unde se poate verifica sistemul de aprindere in Chisinau? Unde se poate verifica sistemul de aprindere in Chisinau?

Specialistii service auto Anvelopele.md pot oferi servicii de diagnosticare a sistemului de aprindere auto. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la preturi accesibile.

Cat dureaza diagnosticarea sistemului de aprindere? Cat dureaza diagnosticarea sistemului de aprindere?

Diagnosticarea sistemului de aprindere dureaza, de regula, intre 20 si 60 de minute. Efectuarea unor astfel de lucrari nu reprezinta o dificultate semnificativa pentru specialistii nostri.

Care sunt semnele ca sistemul functioneaza defectuos? Care sunt semnele ca sistemul functioneaza defectuos?

O defectiune poate indica:

  • pornire dificila a motorului
  • functionare instabila a motorului
  • putere slaba a motorului
  • consum crescut de combustibil
Merita sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto? Merita sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto?

Preinregistrarea nu este obligatorie, insa, pentru a evita asteptarea, va recomandam sa va inscrieti in avans la un service auto. Acest lucru se poate face formand numarul de telefon + 373 60 336 236 sau lasand o solicitare pe site.

Sus to-top.png