Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Anvelope Apollo - bastionul fiabilitatii

Cauciucuri Apollo au gasit popularitate la soferi, care vreau sa obtina cauciuc auto de calitate excelenta la un pret atractiv. Marfa acestei marci comerciale se fabrica aplicind materia prima doar de calitate inalta, la instalatii industriale echipate cu echipament relevant astazi. Compania prezinta sortiment larg de cauciuc auto de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Cauciucuri pe sezon de vara Apollo

Anvelopele pe sezonul de vara constata stabilitatea termica ridicata. Multumita tehnologiilor contemporane de bunuri, pneul isi pastreaza proprietatile de antrenare la temperaturi mari. Aiest moment permite producatorului sa implementeze bunurile in peste 90 de state din toata lumea. Nivelul mic de zgomot e alta caracteristica, care a fost primita prin crearea designlui simplificat si neregulat al benzii de rulare. Pentru a vedea toate profiturile, achizitionati chiar acum pneurile de vara Apollo.

Cauciucuri de iarna Apollo

Producatorul pentru clima rece a creat anvelope Apollo pentru iarna ce au multe avantaje . E nevoie, in principal, de marcat miscarea stabila a automobilului la marirea vitezei si franare pe drum inzapezit. Modelul deosebit a benzii garanteaza o aderenta cu buna calitate pe drum. Modelul benzii la fel reduce lipirea a namolului si a omatului. Aiesta e o solutie perfecta pentru a conduce iarna si in situatii dificile. Sunteti gata sa achizitionati cauciuc Apollo de iarna? In magazinul anvelopele.md gasiti cea mai larga varietate!

Pe tot anotimpul cauciucuri Apollo

Producatorul a reusit sa proiecteze o cale magnifica pentru sofare pe orice vreme. Aceste anvelope se remarca prin proprietatile lor superbe de sofare pe autostrade umede si uscate, la temperaturi inalte si mici. Este adaptat pentru utilizare urbana si off-road. Importantul cistig e raportul calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa cumparati anvelope pentru toate sezoanele si sa le testati singuri. Fara indoiala ca veti fi multumit!

De ce cauciucuri de vara Apollo?

Anvelopele de vara sunt foarte populare in randul soferilor. Principalele lor avantaje includ rezistenta ridicata, control excelent al transportului pe suprafete umede, rezistenta excelenta la uzura datorita designului unic al benzii de rulare, precum si un pret accesibil.

Ce au special anvelopele de iarna Apollo?

Anvelopele de iarna Apollo se remarca printre concurentii prin durabilitate, aderenta excelenta pe drumuri cu gheata, durata de viata extinsa datorita compozitiei unice a cauciucului, precum si un pret accesibil.

Care este diferenta dintre anvelopele Apollo pentru toate anotimpurile si anvelopele de iarna si de vara?

Principala diferenta dintre anvelopele Apollo pentru toate anotimpurile si anvelopele de vara si de iarna este ca prima este potrivita pentru condusul pe tot parcursul anului. Pentru aceste anvelope, nu conteaza ce perioada a anului este. Sunt perfect adaptate pentru functionare iarna si vara, se simt minunat atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate.

Ce alternative la brandul Apollo imi puteti recomanda?

Avem in stoc anvelope de la marci precum:

De asemenea, puteti consulta intreaga selectie de anvelope pentru pasageri.

Sus