Inlocuirea servofranei cu vacuum

Sistemul de amplificare cu vacuum este o parte a sistemului de franare care elibereaza presiunea aerului din sistem, astfel incat sa puteti actiona pedala de frana confortabil si fara efort.

Din pacate, pe cat de important este acest sistem, pe atat este de fragil. Defectiunile sistemului de amplificare a franei cu vacuum pot fi cauzate de:

  • Scurgeri;

  • Patrunderea apei in sistem;

  • Deteriorari mecanice, inclusiv vibratii excesive.

Odata ce apa patrunde in sistem, ramane acolo, iar cand vine vremea rece din timpul iernii, ingheata si provoaca deteriorari grave ale tuburilor din interior, ceea ce duce la o depresurizare suplimentara a sistemului.

Cum va puteti da seama daca aveti nevoie de inlocuirea servofranei cu vid?

Exista mai multe semne de uzura a servoaspiratorului de frana:

  • Probleme de franare, cresterea distantei de franare.

  • Forta crescuta/diminuata a pedalei de frana.

  • Modificari ale curselor pedalei.

Daca observati aceste semne, solicitati inlocuirea servoamplificatorului cat mai curand posibil. Lasarea nesupravegheata a sistemului de franare este periculoasa pentru dumneavoastra si pentru ceilalti. La service-ul auto Anvelopele, lucrul la sistemele de franare este o prioritate, iar inlocuirea servoaspiratorului nu este o problema pentru profesionistii nostri.

Sunteti interesat de costul inlocuirii amplificatorului de frana cu vacuum? Sunati la centrul nostru de service la + 373 60 336 236 pentru o consultatie. Mecanicii nostri auto va recomanda sa nu intarziati cu problemele sistemului de franare si sa nu va riscati masina, sanatatea si viata altora. Inlocuirea diafragmei, a supapei si a scurgerilor din sistemul de amplificare a franelor cu vacuum la centrul nostru de service auto este usoara, rapida si ieftina. 

Nu pierdeti timpul, noi va reparam sistemul de franare la centrul nostru de service auto din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea servofranei cu vid 1Inlocuirea servofranei cu vid 2Inlocuirea servofranei cu vid 3Inlocuirea servofranei cu vid 4Inlocuirea servofranei cu vid 5Inlocuirea servofranei cu vid 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png