Curatarea umeda a masinilor

Masina ta este a doua ta casa. Petreceti mult timp in ea, asa ca este important sa o pastrati curata si proaspata. Curatarea umeda a masinii va ajuta la indepartarea murdariei, a prafului si a germenilor din interiorul si caroseria masinii dvs., oferindu-i un aspect impecabil si un miros placut.

Curatarea umeda, ce este?

Ce este inclus in procesul de curatare umeda? Curatarea umeda este un serviciu de curatare in profunzime in care apa, sapunul si alti agenti de curatare elimina murdaria, praful si murdaria de pe toate suprafetele masinii dvs. Detalistii profesionisti curata in profunzime interiorul, scaunele, covoarele, tabloul de bord si captuseala. Caroseria este, de asemenea, curatata, iar geamurile si anvelopele vor straluci ca noi.

Curatarea umeda: La ce foloseste?

Curatarea umeda a masinii dvs. va va oferi urmatoarele beneficii:

  • O masina murdara poate gazdui bacterii si alti germeni daunatori. Curatarea uscata, curatarea umeda va ajuta la eliminarea acestor germeni, mentinandu-va pe dumneavoastra si familia dumneavoastra sanatosi.
  • O masina curata arata si se simte mai bine decat o masina murdara. O curatare umeda a interiorului poate indeparta ani de murdarie si murdarie, iar masina dvs. va arata ca noua.
  • O masina curata are mai multe sanse sa se vanda la un pret mai mare pe piata secundara. Curatarea umeda a unei masini readuce culoarea si aspectul original al acesteia, astfel incat un cumparator va fi mai inclinat sa cumpere masina, chiar daca are un kilometraj urias! La urma urmei, cineva care are atat de multa grija de interiorul masinii sale va avea grija si de componentele mecanice ale acesteia, nu-i asa?
  • Pentru a va imbunatati experienta de condus. O masina curata este mai usor de condus si mai placuta. Mirosurile neplacute nu va vor mai distrage atentia de la drum si va veti bucura de procesul oricarei calatorii! Iar curatarea covoarelor umede va reda moliciunea pardoselii masinii tale!

Nu stii cine in Chisinau poate face curatarea umeda in masina ta? Anvelopele car service este la dispozitia ta!

Curatarea umeda a interiorului masinii este cea mai buna modalitate de a pastra masina ta curata si proaspata. Aceasta va indeparta murdaria, praful, germenii si alti contaminanti, facand ca masina ta sa arate si sa miroasa cat mai bine. 

Detergentii profesionisti de la atelierul auto Anvelopele va vor readuce masina la aspectul ei original. Curatarea umeda a covoarelor va va scapa de mirosurile neplacute, iar serviciile suplimentare de curatare uscata va vor scapa masina de mucegai!

Sunteti interesat de curatarea umeda a masinilor? Preturile mici si viteza mare de reparatie va asteapta in service-ul nostru auto! Contactati operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatare umeda 1Curatare umeda 2Curatare umeda 3Curatare umeda 4Curatare umeda 5Curatare umeda 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png