Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Pneuri Sailun in Moldova

Pneuri Sailun au obtinut faima la automobilisti, care prevad sa cumpere anvelope auto de calitate excelenta la un pret atractiv. Produsele fabricate a acestei marci comerciale se implementeaza aplicind materia prima exclusiv de calitate inalta, la instalatii industriale dotate cu echipament relevant astazi. Producatorul ofera selectie larga de anvelope pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Cauciucuri de vara Sailun

Anvelopele pe sezonul de vara constata stabilitatea termica inalta. Datorita tehnologiilor contemporane de bunuri, cauciucul isi pastreaza caracteristicile de antrenare si la temperaturi mari . Aiest lucru permite marcii comerciale sa vanda produsele in peste 60 de tari din toata lumea. Gradul scazut de galagie e alta caracteristica, ce a fost obtinuta prin infiintarea proiectului moderat si neregulat a benzii de rulare. Comandati chiar acum pneurile de vara Sailun pe site-ul anvelopele.md, cu scopul de a stabili toate profiturile.

Pneuri pe sezon de iarna Sailun

Producatorul pe sezonul rece a dezvoltat pneuru Sailun pentru iarna care au multe avantaje . E nevoie, in principal, de accentuat miscarea fixa a automobilului la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita. Modelul specific al benzii garanteaza o aderenta de inalta calitate pe drum. Modelul benzii totodata reduce lipirea a namolului si a zapezii. Aiesta este o solutie superba pentru a sofa iarna si in conditii dificile. Intentionati sa procurati anvelope Sailun pentru iarna? In magazinul anvelopele.md faceti rost de cea mai ampla varietate!

Cauciuc pe tot sezonul Sailun

Producatorul a izbutit sa creeze o cale perfecta pentru conducere pe orice perioada. Aceste cauciucuri se evidentiaza prin caracteristicile lor excelente de conducere pe autostrade ude si uscate, la temperaturi extinse si scazute. Este adaptat pentru folosire orasaneasca si mediu rural. Importantul cistig este legatura calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest fapt, este nevoie sa comandati cauciucuri pentru toate anotimpurile si sa le examinati singuri. Suntem convinsi ca o sa fiti satisfacut!

Cand au intrat pe piata anvelopele Sailun?

Brandul Sailun a aparut relativ recent, abia in 2002 si apartine proprietarilor chinezi. In ciuda varstei sale fragede, anvelopele acestei companii s-au declarat de mult timp ca producator de anvelope de inalta calitate si fiabile. Compania a devenit cunoscuta pe scara larga nu numai in tara natala si in intreaga lume, devenind unul dintre jucatorii cheie acolo.

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Sailun?

Productia de anvelope de vara Sailun se realizeaza folosind cele mai noi echipamente speciale. Printre avantajele evidente ale acestor anvelope se numara aderenta excelenta pe drumuri ude si ude, consumul redus de combustibil, durabilitatea datorita structurii unice a benzii de rulare.

Care este diferenta dintre anvelopele de iarna Sailun si anvelopele de vara?

Anvelopele de iarna Sailun sunt bine adaptate anotimpurilor grele, aratandu-si cea mai buna latura pe drumurile inzapezite si alunecoase. Rezistenta la temperaturi extrem de scazute si rezistenta la uzura sunt, de asemenea, la un nivel ridicat.

Ce au special anvelopele pentru toate anotimpurile Sailun?

Anvelopele pentru toate anotimpurile Sailun includ principalele caracteristici ale anvelopelor de iarna si de vara. Printre principalele avantaje ale anvelopelor all-season, trebuie remarcat faptul ca acestea sunt adaptate climatelor de vara si iarna, rezistente la climatele de vara si iarna, precum si o compozitie chimica unica de cauciuc care permite functionarea acestora la temperaturi scazute si ridicate.

Cum sa cumperi un produs de pe site-ul tau?

Puteti comanda un produs de pe site-ul nostru mergand la cos si plasand o comanda sau contactati departamentul de vanzari la telefon + 373 68 257 576. Anvelopele.md va ofera o gama larga de anvelope auto de inalta calitate. Livrarea se face in Chisinau si in toata Moldova?

La ce marci de anvelope ar trebui sa fii atent?

Daca anvelopele marca Sailun nu sunt potrivite pentru dvs. din orice motiv, va recomandam sa acordati atentie urmatoarelor marci:

Anvelope auto - vizualizati intreaga lista de anvelope.

Sus