Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Cauciuc OZKA - garantia calotoriei cu siguranta!

Pneuri OZKA au gasit larga popularitate la soferi de masini, care tind sa obtina anvelope de calitate magnifica la un cost atractiv. Produsele acestei marci comerciale se fabrica aplicind materia prima doar calitativa, la instalatii industriale echipate cu utilaj nou. Compania ofera gama de modele mare de cauciuc pe tot sezonul, de iarna si de vara.

Pneuri pe sezonul de vara OZKA

Cauciucurile de vara atrag atentia cu stabilitatea termica marita. Datorita tehnologiilor noi de marfa, cauciucul isi pastreaza proprietatile de mobilizare la temperaturi mari . Aiest lucru da sansa marcii comerciale sa implementeze produsele in peste 90 de state din intreaga lume. Nivelul scazut de galagie este alta caracteristica, care a fost obtinuta prin crearea designlui simplificat si asimetric al benzii de rulare. Procurati chiar acum pneurile de vara OZKA la noi pe site, cu scopul de a aprecia toate beneficiile.

Pneuri de iarna OZKA

Pe sezonul rece compania a creat anvelope OZKA pe iarna ce au o cantitate mare de avantaje. Mai intii, trebuie de accentuat miscarea fixa a masinii la marirea vitezei si oprire pe drum inzapezit . Modelul exclusiv al benzii garanteaza o aderenta de buna calitate pe drum. Modelul benzii la fel minimizeaza lipirea murdariei si a zapezii. Aceasta este o solutie perfecta pentru a sofa iarna si in conditii extreme. Doriti sa comandati pneuri OZKA pe iarna? In magazinul anvelopele.md gasiti cea mai larga varietate!

Pneuri pe tot anotimpul OZKA

Fabricantul a reusit sa creeze o posibilitate favorabila pentru sofare pe orice vreme. Aceste cauciucuri se remarca prin caracteristicile lor perfecte de sofare pe drumuri ude si uscate, la temperaturi inalte si mici. Merge pentru utilizare urbana si off-road. Principalul cistig este raportul calitate-pret. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa procurati cauciucuri pentru toate sezoanele si sa le examinati desinestatator. Suntem convinsi ca o sa fiti multumit!

Care sunt avantajele anvelopelor de vara OZKA? Care sunt avantajele anvelopelor de vara OZKA?

Anvelopele agricole OZKA si-au castigat faima in primul rand datorita proprietatilor lor de inalta performanta, durabilitate si fiabilitate sunt fara indoiala. Dezvoltarea acestor anvelope are loc folosind cea mai recenta tehnologie.

Ce este remarcabil la anvelopele de iarna OZKA? Ce este remarcabil la anvelopele de iarna OZKA?

Avantajele anvelopelor de iarna OZKA includ rezistenta la uzura si durabilitatea acestora. Toate anvelopele agricole ale acestui brand trec prin mai multe etape de testare inainte de a intra pe piata.

Care este caracteristica principala a anvelopelor pentru toate anotimpurile OZKA? Care este caracteristica principala a anvelopelor pentru toate anotimpurile OZKA?

Principalul avantaj al anvelopelor agricole este ca sunt perfect adaptate atat la temperaturi extrem de scazute, cat si la temperaturi critic de ridicate. De asemenea, nu se tem de schimbarile bruste de temperatura, acest lucru a fost realizat datorita compozitiei chimice speciale a anvelopei.

Ce alternative exista la marca OZKA? Ce alternative exista la marca OZKA?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Armour
  • BKT
  • Dneproshina
  • Alliance

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope agricole prezentate pe site-ul nostru.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png