Inlocuirea catalizatorului in Chisinau

Pret: din 500 lei

Exist─â multe componente care fac parte din ansamblul mecanic al unei ma╚Öini. Printre acestea se num─âr─â catalizatorul (sau convertorul catalitic), care joac─â un rol important în func╚Ťionarea aparatului. Este responsabil pentru transformarea substan╚Ťelor nocive eliberate de evacuare în substan╚Ťe inofensive, înainte de a fi expulzate în atmosfer─â.

Proiectarea unui convertor catalitic este relativ simpl─â. Este format dintr-un miez ceramic sau metalic care implic─â un strat de metale nobile, o capsul─â sau carcas─â metalic─â, o p─âtur─â expansiv─â (care ac╚Ťioneaz─â ca un izolator termic) ╚Öi flan╚Öe (conuri de intrare ╚Öi ie╚Öire). De cele mai multe ori, convertorul catalitic este pozi╚Ťionat aproape de ╚Ťeava de evacuare a motorului. Cu aceasta, reu╚Öe╚Öte s─â profite de temperatura de ardere a unit─â╚Ťii, ceea ce ajut─â la func╚Ťionarea acesteia.

catalizatorul mașinii

Cum pot detecta dac─â ma╚Öina mea are nevoie de îndep─ârtarea catalizatorului?

Este destul de dificil s─â detecta╚Ťi defecte ale convertorului catalitic f─âr─â ca s─â aib─â loc îndep─ârtarea catalizatorului pentru a observa performan╚Ťa motorului f─âr─â acesta.

Cu toate acestea, printre principalele simptome se num─âr─â cre╚Öterea tura╚Ťiei motorului la ralanti, consumul crescut de combustibil, întreruperea func╚Ťion─ârii motorului dup─â câteva minute (dac─â componenta este înfundat─â, generând o cre╚Ötere a contrapresiunii de evacuare) ╚Öi încetineala la pornire.

La ce s─â fi╚Ťi aten╚Ťi în momentul schimbare catalizator

În primul rând, în niciun caz nu trebuie s─â v─â umple╚Ťi ma╚Öina cu combustibil care are plumb în compozi╚Ťia sa, deoarece acesta poate înfunda ╚Öi chiar face componenta inutilizabil─â.

De asemenea, este necesar s─â se circule cu pruden╚Ť─â, f─âr─â a trece prin multe gropi ╚Öi/sau ╚Öan╚Ťuri într-un mod mai „brusc”, de exemplu. Acest lucru poate evita impactul pe partea inferioar─â a vehiculului, astfel încât s─â nu existe deforma╚Ťii structurale în convertizorul catalitic ╚Öi, de asemenea, deteriorarea miezului interior al componentei.

Dac─â ave╚Ťi nevoie de îndep─ârtarea catalizatorului în Chi╚Öin─âu sau inlocuirea amortizoarelor de catalizator, sau alte servicii auto, autoservice Chi╚Öin─âu Anvelopele.md este la dispozi╚Ťia dumneavoastr─â. Avem mecanici profesionali╚Öti care pot inlocui catalizatorul la pre╚Ť accesibile si calitativ. Pentru o programare la service-ul nostru auto si pentru a afla pretul de aliminare a catalizatorului ne pute╚Ťi contacta la num─ârul + 373 60 336 236.

 

Inregistrarea serviciului
Unde pot sa fac catalizatorului in Chisinau? Unde pot sa fac catalizatorului in Chisinau?

Daca trebuie sa indreptati catalizatorul, atunci trebuie doar sa va inregistrati la serviciul nostru auto! Indepartarea si inlocuirea catalizatorului este efectuata de specialisti.

Ce este un catalizator? Ce este un catalizator?

Un catalizator sau un convertor catalitic este o parte de transmisie conceputa pentru a purifica evacuarile prin reactii chimice.

Cu ce poate fi inlocuit catalizatorul? Cu ce poate fi inlocuit catalizatorul?

Exista mai multe optiuni pentru ce poate fi inlocuit un catalizator defect:

  • Inlocuirea cu un catalizator al aceluiasi model, doar unul nou
  • Inlocuirea cu un analog
  • Inlocuirea cu un stingator de flacara
Este posibil sa reparati catalizatorul? Este posibil sa reparati catalizatorul?

Catalizatorii sunt o structura celulara foarte mica, astfel incat repararea catalizatorului este aproape imposibila, doar inlocuirea.

Sus to-top.png