Vezi toate serviciile

Inlocuirea catalizatorului

Pret: din 500 lei

Catalizatorul este necesar pentru a reduce substantele nocive din sistemul de evacuare. Catalizatorul poate fi inlocuit la fiecare 4-8 ani. Principalul factor al problemei este arderea straturilor metalice. De asemenea, in anumite puncte, un motor deteriorat poate deveni cauza unei defectiuni. Este posibil sa se stabileasca probleme in catalizator prin presiunea gazelor din toba de esapament, o scadere a puterii motorului. Daca exista o problema cu convertizorul catalitic, acesta trebuie inlocuit. O solutie excelenta ar fi sa puneti originalul. Scoaterea catalizatorului din Chisinau, in service-ul nostru auto, este efectuata de mesteri cu experienta.

Inregistrarea serviciului
Unde pot inlocui catalizatorul?

Daca trebuie sa inlocuiti catalizatorul, atunci trebuie doar sa va inregistrati la serviciul nostru auto! Indepartarea si inlocuirea catalizatorului este efectuata de specialisti.

Ce este un catalizator?

Un catalizator sau un convertor catalitic este o parte de transmisie conceputa pentru a purifica evacuarile prin reactii chimice.

Cu ce poate fi inlocuit catalizatorul?

Exista mai multe optiuni pentru ce poate fi inlocuit un catalizator defect:

  • Inlocuirea cu un catalizator al aceluiasi model, doar unul nou
  • Inlocuirea cu un analog
  • Inlocuirea cu un stingator de flacara
Este posibil sa reparati catalizatorul?

Catalizatorii sunt o structura celulara foarte mica, astfel incat repararea catalizatorului este aproape imposibila, doar inlocuirea.

Sus