Schimbarea uleiului din cutia de viteze robotizata a masinii

Cutia de viteze robotizata a masinii dvs. este responsabila pentru transferul de putere de la motor la roti, folosind o tehnologie fin regizata. Fara o intretinere corespunzatoare, aceasta poate ceda si poate provoca daune grave vehiculului dumneavoastra. O modalitate de a va mentine cutia de viteze in stare buna este schimbarea regulata a uleiului.

Care sunt semnele care arata ca merita sa schimbati uleiul?

Ar trebui sa schimbati uleiul de transmisie la fiecare 40.000-70.000 de kilometri sau conform recomandarilor producatorului. In timp, uleiul de transmisie poate fi contaminat cu particule de uzura, resturi si praf metalic. Cand se intampla acest lucru, nu mai poate lubrifia si raci corespunzator angrenajele transmisiei, ceea ce duce la supraincalzirea uleiului si la o uzura mai rapida a transmisiei in ansamblu.

Daca observati oricare dintre urmatoarele simptome, este posibil sa fie timpul sa schimbati uleiul din cutia de viteze a robotului:

  • Dificultate la schimbarea vitezelor sau alunecare a angrenajelor;

  • intarziere in timpul schimbarii treptelor de viteza;

  • un zgomot zgomotos sau de macinare atunci cand incepeti sa conduceti;

  • un miros de arsura.

Daca aceste probleme sunt ignorate, se poate ajunge la uzura excesiva si la deteriorarea cutiei de viteze. Iar odata cu uzura si vibratiile transmisiei, se vor uza si motorul, placutele de frana si toate legaturile. Deoarece este costisitor sa inlocuiesti transmisia, merita sa pastrezi cutia de viteze in stare buna.

De ce ar trebui sa apelati la un profesionist?

Daca recunoasteti problemele mentionate mai sus la masina dvs., ar trebui sa procedati de urgenta la un schimb de ulei. Poate va intrebati: "Cat costa schimbarea uleiului la o cutie de viteze de robot?". Raspunsul depinde de modelul masinii si va varia in functie de circuitul si dimensiunile masinii. In orice caz, este mult mai rau sa va uzati masina cu vibratii, pentru ca in loc sa cheltuiti de zeci de ori mai multi bani si timp pentru repararea motorului, reanalizarea si inmatricularea masinii, este mai bine sa contactati acum specialistii de la Anvelopele!

Va intereseaza? Aveti nevoie de un schimb de ulei pentru cutia de viteze a robotului dumneavoastra, va ingrijoreaza pretul? La service-ul auto Anvelopele, meseriasii nostri va vor repara cu profesionalism transmisia la un pret mic. Pentru a face o programare pentru un schimb de ulei la robot, sunati la numarul nostru de telefon +373 60 336 236 pentru o estimare a costului sau vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea uleiului din cutia de viteze a unui robot 1Schimbarea uleiului din cutia de viteze a unui robot 2Schimbarea uleiului din cutia de viteze a unui robot 3Schimbarea uleiului din cutia de viteze a unui robot 4Schimbarea uleiului din cutia de viteze a unui robot 5Schimbarea uleiului din cutia de viteze a unui robot 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png