Inlocuirea curelei de distributie in auto

Pret: din 150 lei

Cureaua de distributie are un rol fundamental in procesul de ardere al motorului in toate circumstantele de utilizare a vehiculului. Functia sa de actionare are o influenta directa asupra setului unghiular al arborelui cu came si, in consecinta, asupra deschiderii si inchiderii supapelor. Este un proces de mare precizie, in care trebuie garantata functionarea precisa a setului. Daca cureaua de distributie se uzeaza, procesul nu mai este posibil, ducand la pierderea puterii sau, in cel mai rau caz, o avarie grava.

De aceea este importanta inlocuirea curelei de distributie. De fapt, la vehiculele mai vechi, aceasta este o defectiune care se poate termina cu casarea vehiculului. Din acest motiv, este din ce in ce mai frecvent sa se efectueze intretinerea completa a transmisiei primare prin inlocuirea tuturor componentelor supuse uzurii simultan: cureaua de distributie, rolele de tensionare si, daca este necesar, pompa de apa.

Inlocuirea curelei de distributie in Moldova

Cand este timpul pentru inlocuirea curelei de distributie in auto?

Cureaua de distributie populara este compenenta prin care arborele cotit declanseaza deschiderea si inchiderea supapelor din chiulasa. O bataie de cap pentru multi in trecut, acest element important de motor, de obicei nu a rezistat mult la anumite motoare si ruperea lui a provocat pagube uriase proprietarului.

Acest lucru s-a datorat partial uitarii perioadei de schimb, dupa cum a indicat producatorul vehiculului. Recent, unele motoare cu supape actionate cu cureaua de distributie nu-si mai ingrijoreaza proprietarii, deoarece pe langa lubrifierea cu ulei, articolul este acum proiectat pentru a rezista intregului ciclu de viata al motorului, nefiind nevoie sa fie schimbat.

In manualul de utilizare si de asemenea in planul de intretinere al autovehiculului, inlocuirea curelei de distributie este indicata intr-o anumita revizuire, masurata in km parcursi. In functie de stare, cureaua poate fi schimbata ulterior, dar acest lucru se intampla de obicei dupa 60.000 km. De la 40.000 km incolo insa trebuie inspectat pentru a-i verifica starea. Trebuie inlocuit si intinzatorul acestei curele, pentru a evita blocarea acesteia din cauza uzurii naturale. Acesta este ceea ce mentine cureaua la loc.

Pentru servicii sigure si eficiente de inlocuirea curelei de distributie in auto alegeti mereu auto car service, Anvelopele.md. La noi gasiti doar mecanici prefesionisti, care lucreaza cu sarguinta pentru a face masina dumneavoastra ca noua. Ne aflam pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea curelei de distributie 1Inlocuirea curelei de distributie 2Inlocuirea curelei de distributie 3Inlocuirea curelei de distributie 4Inlocuirea curelei de distributie 5Inlocuirea curelei de distributie 6
Inregistrarea serviciului
Unde se inlocuieste cureaua de distributie in Moldova? Unde se inlocuieste cureaua de distributie in Moldova?

Puteti utiliza acest serviciu in service-ul nostru auto de la Calea Basarabiei 46. Specialistii nostri va vor oferi servicii de inalta calitate in cel mai scurt timp si la un pret avantajos.

De unde stii cand trebuie inlocuita cureaua de distributie? De unde stii cand trebuie inlocuita cureaua de distributie?

Principalele semne ca acest proces ar trebui efectuat:

  • functionare pe termen lung - puteti verifica dupa kilometraj
  • putere slaba a motorului
  • fum negru de la evacuare
  • foarte greu de pornit motorul
Cat costa acest serviciu? Cat costa acest serviciu?

Costul poate varia foarte mult si poate fi bazat pe o varietate de factori. Pretul poate fi de la 200 lei si mai mult, foarte mult depinde de cantitatea de lucrari de reparatii care trebuie facute.

Cat de repede se face aceasta lucrare? Cat de repede se face aceasta lucrare?

Timpul necesar poate depinde de multi factori. Inlocuirea curelei de distributie poate dura pana la 4-6 ore in cel mai rau caz, dar daca problema nu este atat de critica, atunci o puteti gestiona in 1-2 ore.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png