Vezi toate serviciile

Inlocuirea curelei de distributie

Pret: din 150 lei

Inlocuirea curelei de distributie este de obicei recomandata in intervalul 70-90 mii km. Aceasta procedura este de obicei efectuata la fiecare trecere de intretinere. O atentie deosebita trebuie acordata cronometrarii, deoarece functionarea defectuoasa a acesteia in timpul functionarii masinii va duce la o defectiune a unitatii de alimentare, care, la randul sau, poate provoca un accident de circulatie. Cureaua de distributie este legatura dintre arborele cotit si arborele cu came. Rolul ei in munca este de nepretuit, asa ca ar trebui sa fii atent la starea ei din cand in cand. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova ofera servicii de inlocuire a curelei de distributie?

Puteti folosi serviciul de inlocuire curele alternator la service-ul nostru auto de pe Maria Dragan 1/1. Specialistii nostri vor oferi servicii de inalta calitate in cel mai scurt timp si la un pret avantajos.

De unde stii cand este timpul sa schimbi cureaua de distributie?

Principalele semne ca trebuie sa schimbati cureaua de distributie:

  • functionare pe termen lung - puteti verifica dupa kilometraj
  • putere slaba a motorului
  • fum negru de la evacuare
  • foarte greu de pornit motorul
Cat costa schimbarea curelei de distributie?

Costul inlocuirii curelei de distributie poate varia foarte mult si provine dintr-o varietate de factori. Pretul poate fi de la 200 lei si mai mult, mult depinde de volumul lucrarilor de reparatii care trebuie facute.

Cat de repede se inlocuieste cureaua de distributie?

Timpul necesar pentru inlocuirea curelei de distributie poate depinde de multi factori. Inlocuirea curelei de distributie poate dura pana la 4-6 ore in cel mai rau caz, dar daca problema nu este atat de critica, atunci o puteti gestiona in 1-2 ore.

Sus