Reparatii lonjeroane auto

Grinzile longitudinale sau grinzile longitudinale sunt parte integranta a sasiului vehiculului dumneavoastra. Acestea contribuie la asigurarea integritatii structurale si absorb energia de impact. Daca grinzile longitudinale sunt deteriorate, acest lucru poate afecta grav siguranta si performanta vehiculului dumneavoastra.

Ce sunt grinzile longitudinale?

Grinzile longitudinale sunt tije metalice lungi care se intind pe intreaga lungime a sasiului masinii dumneavoastra. De obicei, acestea sunt fabricate din otel de inalta rezistenta sau din aluminiu. Grinzile longitudinale sporesc rigiditatea caroseriei masinii dumneavoastra si previn prabusirea acesteia in caz de accident. De asemenea, ele ajuta la distribuirea uniforma a greutatii masinii, ceea ce imbunatateste manevrabilitatea si performanta.

Motive pentru a face reparatii ale lonjeroanelor.

Exista o serie de motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de reparatii ale grinzii longitudinale.

  • Deteriorari in urma unui accident. Acest lucru se poate intampla chiar daca deteriorarea a fost superficiala.
  • Rugina. Grinzile longitudinale sunt predispuse la rugina, mai ales in timpul sezonului de iarna. Daca grinzile dvs. longitudinale sunt ruginite, acestea vor fi slabite si vor fi mai susceptibile sa va dezamageasca in timpul condusului.

Cand ar trebui sa apelez la un atelier de reparatii auto pentru a-mi repara sau inlocui grinzile longitudinale?

Daca barnele dvs. longitudinale sunt deteriorate, este posibil sa prezentati urmatoarele simptome:

  • Zgomot excesiv. Lonjeroanele pot vibra sau zdrangani, ceea ce poate fi foarte enervant pentru dvs. si pasagerii dvs.
  • Diminuarea manevrabilitatii. Vehiculul isi pierde stabilitatea si capacitatea de reactie. Acest lucru este vizibil mai ales atunci cand conduceti pe suprafete denivelate.
  • Siguranta redusa. Manevrabilitatea redusa se datoreaza distributiei necorespunzatoare a greutatii de catre lonjeroane. Barnele nu pot suporta greutatea masinii si la virajele stranse masina se poate rasturna.

Daca banuiti ca lonjeroanele dvs. sunt deteriorate, este important sa le faceti verificati de catre un mecanic calificat. Inlocuirea sau repararea lonjeroanelor putrede este o investitie importanta pentru a va mentine in siguranta pe sosea.

Nu stiti unde sa va reparati lonjeroanele la un pret bun in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

La Anvelopele Car Service, mecanicii calificati vor evalua deteriorarea lonjeroanelor dvs. si va vor recomanda cel mai bun plan de actiune. Putem efectua o reparatie a lonjeroanelor fara sudura, cu nituri, sau putem efectua o reconstructie completa a sasiului masinii tale!

Costul reparatiei lonjeroanelor este destul de ridicat, de la 3000 la 6000 de mii de lei, in functie de avarie si de metoda de reparatie.

Daca va ingrijoreaza starea lonjeroanelor dumneavoastra, contactati chiar acum service-ul auto Anvelopele la +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatii la lonjeroane 1Reparatii la lonjeroane 2Reparatii la lonjeroane 3Reparatii la lonjeroane 4Reparatii la lonjeroane 5Reparatii la lonjeroane 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png