Schimbarea suportului directie al autovehiculului

Cremaliera de directie face parte din sistemul de directie al autovehiculului. Este conceputa pentru a roti autovehiculul si transmite efortul soferului catre roti. Uzura cremalierei de directie poate avea un efect daunator asupra directiei, creste uzura pneurilor si creste consumul de combustibil, astfel incat este mai bine sa nu intarziati demontarea si montarea cremalierei de directie. Poate parea costisitor, dar pe termen lung, va va economisi mult mai mult timp, bani si efort.

Cum va puteti da seama daca aveti nevoie de o inlocuire a cremalierei de directie?

Daca observati oricare dintre urmatoarele probleme la vehiculul dumneavoastra:

  • Discrepant de cambrai;

  • Dupa ce ati parcat pe jos, sub puntea fata puteti vedea picaturi, pete de ulei;

  • Devine mai greu sa rotiti volanul;

  • Se aud zgomote de ciocanituri atunci cand conduceti si intoarceti, iar volanul vibreaza.

In acest caz, ar trebui sa solicitati verificarea vehiculului de catre un expert. Este posibil sa fie nevoie sa fie demontata si montata cremaliera de directie. Aceasta procedura nu este usoara si va necesita un anumit set de competente, abilitati si echipamente. Cel mai bine este sa nu provocati un accident si sa va riscati vehiculul, ci sa apelati la profesionistii de la Anvelopele.

Stiti ca aveti nevoie de demontarea si montarea cremalierei de directie, dar sunteti ingrijorat de pret? Garajul nostru are preturi rezonabile si avem expertii si echipamentele necesare pentru a va repara vehiculul in mod corespunzator. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie sau veniti la atelierul nostru de reparatii din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md pentru a afla costul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea suportului directie 1Schimbarea suportului directie 2Schimbarea suportului directie 3Schimbarea suportului directie 4Schimbarea suportului directie 5Schimbarea suportului directie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png