Schimbarea suportului directie

Pret: din 1500 lei

Crema de directie este componenta care leaga rotile de volan. Defectiunea rackului este departe de a fi neobisnuita pentru specialistii nostri de service auto. Multe probleme apar din cauza scurgerii fluidului de lucru, aparitia unor goluri in dispozitiv, incalcarea bucselor si a etansarilor, distrugerea perechilor de angrenaje, probleme cu mecanismul de distributie sau patrunderea murdariei in cremalierul de directie. Pentru a preveni defectiunea cremalierei de directie, intretinerea si diagnosticarea trebuie efectuate in timp util. In niciun caz nu trebuie lansat. In cele din urma, acest lucru va duce la costuri suplimentare pentru dvs. Inlocuirea cremalierei de directie in service-ul nostru auto va fi un pret rezonabil pentru dvs.

Inregistrarea serviciului
Unde pot repara suportul de directie? Unde pot repara suportul de directie?

Daca trebuie sa reparati suportul de directie din masina, atunci puteti arunca o privire la preturile serviciului nostru auto si puteti alege momentul potrivit pentru a inregistra!

Cum se determina functionarea defectuoasa a suportului de directie? Cum se determina functionarea defectuoasa a suportului de directie?

Defalcarea suportului de directie este indicata de semnale precum:

  • Cand rotile se rotesc, suportul de directie bate
  • Se aude o criza metalica
  • Scurgeri de ulei in sina hidraulica
Care sunt functiile suportului de directie? Care sunt functiile suportului de directie?

Suportul de directie indeplineste urmatoarele functii:

  • Transferul fortei la volan
  • Mariti forta aplicata volanului
  • Volanul revine in pozitia neutra
Este posibil sa reparati suportul de directie? Este posibil sa reparati suportul de directie?

Repararea este posibila numai daca partea interna a mecanismului nu a fost deteriorata, dar orice reparatie rezolva problema doar pentru o perioada scurta de timp. Cea mai buna solutie in orice caz ar fi Inlocuirea suportului de directie.

Sus to-top.png