Diagnosticarea stratului de vopsea al caroseriei autovehiculului

Vopseaua masinii dvs. este mai mult decat un aspect frumos. De asemenea, aceasta protejeaza caroseria metalica de coroziune si de lumina ultravioleta. Este foarte important sa pastrati vopseaua masinii dumneavoastra in stare buna.

Ce presupune diagnosticarea stratului de vopsea?

Diagnosticarea vopselei de caroserie este procesul de inspectie si testare a stratului protector al masinii dumneavoastra pentru a identifica eventualele probleme. Acest lucru se poate face cu ajutorul unei varietati de instrumente si metode, inclusiv inspectia vizuala, testele chimice si scanarea cu ultrasunete.

Diagnosticarea vopselei de caroserie a masinii dumneavoastra are o serie de beneficii. Acestea includ:

  • Detectarea timpurie a problemelor. Acest lucru va poate economisi bani pentru reparatii pe termen lung.
  • Liniste sufleteasca. Va puteti conduce masina fara sa va faceti griji cu privire la decolorarea, exfolierea sau craparea vopselei.
  • Cresterea valorii de revanzare. O vopsea bine intretinuta poate creste valoarea de revanzare a masinii dumneavoastra.

Cum iti poti da seama daca masina ta are nevoie de un diagnostic de vopsire?

Exista o serie de probleme care pot fi identificate atunci cand se diagnosticheaza vopseaua masinii dumneavoastra. Acestea includ:

  • Decolorarea. Vopseaua se poate decolora in timp din cauza expunerii la lumina UV, caldura si umiditate.
  • Desprinderea. Vopseaua se poate exfolia din cauza aplicarii necorespunzatoare, a expunerii la substante chimice sau a deteriorarii din cauza particulelor din aer.
  • Cracare. Vopseaua se poate crapa din cauza temperaturilor extreme, a sarurilor din aer sau a altor substante chimice agresive.

De ce diagnosticarea vopselei in service-ul auto Anvelopele este cea mai buna din toata Moldova?

La service-ul auto Anvelopele sunteti intampinati de specialisti cu experienta in domeniul vopselei auto. Noi putem detecta orice problema cu vopseaua dumneavoastra in cel mai timpuriu stadiu si va putem proteja masina de rugina si coroziune! 
Daca sunteti ingrijorat de starea vopselei auto, va rugam sa va faceti o programare la +373 60 336 236 la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare strat de vopsea auto 1Diagnosticare strat de vopsea auto 2Diagnosticare strat de vopsea auto 3Diagnosticare strat de vopsea auto 4Diagnosticare strat de vopsea auto 5Diagnosticare strat de vopsea auto 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png