Schimbare lichid de servodirectie

Pret: din 280 lei

Deseori se intampla ca soferii apeleaza la Anvelopele.md doar atunci cand directia masinii prezinta deja defecte. Adesea, problema este legata de ceva foarte simplu: schimbare lichid servodirectie.

In continuare enumeram cateva situatii care necesita schimbarea lichidului servodirectiei.

 1. In masini care au parcurs de la 30 de mii de km la 50 de mii de km;
 2. Directie prea grea;
 3. La fiecare doi ani de utilizare, chiar daca nu a fost atins kilometrajul mentionat mai sus.

Inlocuire lichid servodirectie in Moldova

De ce este necesara inlocuirea lichidului de servodirectiei?

Mentinerea uleiului de servodirectie in stare buna face directia mai usoara si asigura o mai buna rotire a volanului. Prin urmare, la fiecare 30 de mii de km parcursi sau, in functie de modelul vehiculului, este necesar sa faceti inlocuire lichid sevodirectie.

Pe langa faptul ca favorizeaza rotirea volanului si face directia hidraulica usoara si confortabila, lubrifierea componentelor sistemului mentine o buna manevrabilitate. Cand toate piesele sunt lubrifiate cu uleiul indicat, setul cu casca este mai fin si mai stabil, iar sistemul este mult mai neted.

O functie importanta a lichidului de servodirectie este mentinerea temperaturii interne corecte. Astfel, componentele sistemului de servodirectie nu sufera de supraincalzire. Si mai exista un avantaj in a sti cand sa faceti schimbare lichid servodirectie, pentru ca veti economisi bani cu piesele care nu sufera uzura timpurie si, prin urmare, nu este nevoie de schimbari recurente ale componentelor.

Lichid mineral sau fluid sintetic?

In timp ce lichidul mineral are in mod normal o culoare rosie, fluidul sintetic este verde. De asemenea, ambele au mirosuri diferite. Corect este sa folositi intotdeauna ceea ce este specificat in manualul de utilizare al vehiculului, in caz contrar, cauciucurile folosite in componentele sistemului de directie se pot degrada.

Daca observati orice fel de scurgere de lichid servodirectie, aduceti masina cat mai curand posibil la Anvelopele.md, un service auto Chisinau cu specialisti calificati. Astfel, mecanicii nostri vor putea evalua sistemul si diagnostica orice probleme mai grave cu masina dumneavoastra. Contactati echipa noastra si aflati mai multe!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea lichidului de servodirectie 1Inlocuirea lichidului de servodirectie 2Inlocuirea lichidului de servodirectie 3Inlocuirea lichidului de servodirectie 4Inlocuirea lichidului de servodirectie 5Inlocuirea lichidului de servodirectie 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot schimba lichidul servodirectiei? Unde pot schimba lichidul servodirectiei?

Puteti efectua aceasta lucrare in serviciul auto Chisinau Anvelopele.md, ofera servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova, echipa este formata din adevarati experti in domeniul lor care vor face totul eficient si intr-un timp scurt.

Ce poate cauza o defectiune a servodirectiei? Ce poate cauza o defectiune a servodirectiei?

Servodirectia este unul dintre cele mai importante elemente ale vehiculului. Deteriorarea servodirectiei poate duce la un accident grav din cauza cresterii neasteptate a sarcinii de directie.

Ce semne indica o defectiune? Ce semne indica o defectiune?

Principalele simptome ale unei probleme sunt:

 • Prezenta sunetelor neplacute in timpul functionarii pompei servodirectiei
 • Formarea de pete pe suprafata pompei
 • Defectiune a tubului de inalta presiune
 • Dificultate la rotirea volanului
Ce alte servicii de intretinere oferiti? Ce alte servicii de intretinere oferiti?

Intretinerea include urmatoarele servicii:

 • Schimbarea uleiului intr-o transmisie manuala
 • Inlocuire lichid de frana
 • Inlocuire filtru de ulei
 • Inlocuire filtru de aer
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png