Vezi toate serviciile

Inlocuirea lichidului de servodirectie intr-o masina

Pret: din 280 lei

Servodirectia este una dintre cele mai importante componente ale transmisiei unui vehicul. Acest tip de amplificator este utilizat cu succes la vehiculele actuale, simplificand functionarea directiei unei masini. Sistemul de servodirectie necesita intretinere periodica. Pentru a evita defectarea pompei si a simeringurilor de ulei de directie, se recomanda inlocuirea lichidului de servodirectie la fiecare 50-60 de mii de kilometri. In plus, inlocuirea se efectueaza cu urmatoarele simptome:umiditatea a intrat in rezervorul pompei, lichidul a inceput sa miroasa a ars, lichidul s-a intunecat in rezervor, a aparut un precipitat in pompa sau in rezervorul filtrului. In service-ul nostru auto puteti inlocui lichidul sistemului de racire si booster hidraulic la un pret accesibil! Avem o echipa de profesionisti care vor face totul pentru tine rapid si, cel mai important, cu inalta calitate. Tot aici puteti repara ABS/ESP/AIRBAG si alte sisteme, diagnosticati servodirectia, inlocuiti sincronizatoarele, schimbati uleiul din cutia de viteze si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand acest formular.

Inregistrarea serviciului
Unde pot schimba lichidul servodirectiei?

Puteti inlocui lichidul servodirectiei in service auto Chisinau, asigura servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova, echipa este formata din adevarati experti in domeniul lor care vor face totul eficient si intr-un timp scurt.

Ce poate cauza o defectiune a servodirectiei?

Servodirectia este unul dintre cele mai importante elemente ale vehiculului. Deteriorarea servodirectiei poate duce la un accident grav din cauza cresterii neasteptate a sarcinii de directie.

Ce semne indica o defectiune a servodirectiei?

GUR sunt principalele fenomene:

  • Prezenta sunetelor neplacute in timpul functionarii pompei servodirectiei
  • Formarea de pete pe suprafata pompei
  • Defectiune a tubului de inalta presiune
  • Dificultate la rotirea volanului
Ce alte servicii de intretinere oferiti?

Intretinerea include urmatoarele servicii:

  • Schimbarea uleiului intr-o transmisie manuala
  • Inlocuire lichid de frana
  • Inlocuire filtru de ulei
  • Inlocuire filtru de aer
Sus