Vezi toate serviciile

Diagnosticarea sistemului de evacuare al masinii

Pret: din 500 lei

Sistemul de evacuare este necesar pentru a elimina din motor produsele de ardere a combustibilului din cilindri. Desi mecanismul este imbunatatit in mod constant de catre producatorii auto cheie, principiul de functionare a ramas acelasi pentru o lunga perioada de timp. Amestecul aer-combustibil in timpul arderii duce la aparitia unui volum mare de amestec de aer. Amestecul trebuie scos rapid pentru a umple cilindrii motorului masinii cu o portiune de combustibil. In acest scop, este necesar un sistem de evacuare. In plus, atenueaza zgomotul, reduce toxicitatea gazelor de esapament si elimina posibila lor intrare in interiorul masinii. Sistemul de evacuare include o toba de esapament, un catalizator, o galerie de evacuare. Diagnosticarea sistemului de evacuare este necesara atunci cand toba de esapament atinge cadrul sau partea inferioara. Daca simtiti miros de gaze de evacuare in cabina, atunci, in acest caz, este necesara si diagnosticarea sistemului de evacuare. La centrul nostru de service auto puteti obtine o diagnoza a sistemului de evacuare la un pret foarte avantajos! De asemenea, putem inlocui butuci si rulmenti sau repara pompa de combustibil. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru diagnosticarea sistemului de evacuare?

Service-ul nostru auto Anvelopele.md ofera servicii precum diagnosticarea sistemului de evacuare. Echipa noastra este formata din specialisti cu vasta experienta si cunostinte. Toate lucrarile de reparatie le vom face cat mai curand posibil la cel mai bun pret din Moldova.

Ce include sistemul de evacuare?

Sistemul de evacuare al oricarei masini este format din trei componente principale:

  • o galerie de evacuare
  • convertor catalitic
  • toba de esapament
Unde pot face o programare cu tine?

Va puteti inscrie pentru lucrari de reparatii la noi, lasand o solicitare pe site sau formand numarul de telefon + 373 60 336 236. Suntem mereu bucurosi de clienti noi si suntem gata sa oferim servicii de inalta calitate la preturi atractive.

Pot plati prin transfer bancar?

Centrul nostru auto asigura plata in numerar si prin transfer bancar. Acceptam plata cu orice card bancar al Republicii Moldova.

Sus