Inlocuirea suportului cutiei de viteze

Suportul cutiei de viteze, sau perna de transmisie, este o piesa care indeplineste functia de fixare a transmisiei pe caroseria masinii, precum si de amortizare a vibratiilor. Aceasta piesa este extrem de fiabila, deci nu necesita inlocuire constanta, dar pot exista cazuri in care inlocuirea este totusi necesara, sa aflam.

De ce se uzeaza suportii cutiei de viteze?

Exista o serie de motive pentru uzura rulmentilor, sa le trecem in revista pe cele principale:

  • Conducerea agresiva, lovirea partii inferioare a masinii (de obicei, acest lucru se intampla atunci cand conduceti pe drumuri accidentate, stancoase).

  • Utilizarea indelungata sau uzura naturala a pieselor.

  • Folosirea unor piese de calitate slaba, defecte. Exista 2 tipuri de suporturi de transmisie - hidraulice si din metal cauciuc, cauciucul este mai ieftin si se uzeaza mai repede.

  • Vibratii excesive, defectarea altor sisteme de amortizare a vibratiilor.

De aceea, merita ca sistemul de lubrifiere sa fie diagnosticat de un atelier din cand in cand - cine vrea sa plateasca compania de asigurari pentru o masina distrusa? 

Simptomele de defectiune sau cum stii cand ai nevoie de inlocuirea unui suport de transmisie?

Exista mai multe semne de uzura a suportului de transmisie:

  • Zgomote anormale in jurul cutiei de viteze, in special in timpul accelerarii si franarii.

  • Vibratii excesive de la maneta schimbatorului de viteze.

  • Dificultati in schimbarea vitezelor.

Ignorarea problemelor de amortizare a vibratiilor duce la uzura prematura a altor sisteme ale vehiculului. Inlocuirea unei amortizoare a cutiei de viteze fara unelte si cunostinte speciale este foarte dificila. Este mai bine sa nu creati situatii de urgenta si sa lasati la voia intamplarii buna stare a masinii dumneavoastra, ci sa contactati profesionistii Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea carcasei cutiei de viteze, dar sunteti ingrijorat de pret? La garajul nostru, veti obtine un pret corect si profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru a afla cat costa inlocuirea pernei de transmisie sau a transmisiei automate. Sau vizitati atelierul nostru din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea suportului cutiei de viteze 1Inlocuirea suportului cutiei de viteze 2Inlocuirea suportului cutiei de viteze 3Inlocuirea suportului cutiei de viteze 4Inlocuirea suportului cutiei de viteze 5Inlocuirea suportului cutiei de viteze 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png