Schimbarea cablului de transmisie auto

Cablul de schimbare a vitezelor este o piesa vitala a echipamentului cutiei de viteze cu transmisie manuala care este utilizata pentru a schimba direct viteza. Cablurile de transmisie sunt o piesa cheie, astfel incat orice defectiune sau functionare defectuoasa va duce la o serie de probleme grave, asa ca, ori de cate ori apar primele simptome, va recomandam sa contactati un profesionist pentru diagnosticare, reparare si inlocuirea cablului cat mai curand posibil. 

De ce aveti nevoie de inlocuirea unui cablu de transmisie?

Simptomele principale sunt:

  • Zgomot anormal, scartait la schimbarea vitezei;

  • Vibratii excesive;

  • Dificultate in schimbarea treptelor de viteza;

  • Imposibilitatea de a schimba vitezele.

Dupa cum va puteti imagina, uzura cablurilor este extrem de neplacuta. Inlocuirea lor este mult mai neplacuta - ar trebui sa dezasamblati o parte din interiorul masinii. Ignorarea problemelor cutiei de viteze poate agrava situatia si va trebui nu numai sa inlocuiti cablurile, ci si sa reparati alte piese ale cutiei de viteze la urmatoarea vizita. 

Ce ar trebui sa faceti daca descoperiti o problema?

Daca descoperiti aceste probleme, ar trebui sa incepeti de urgenta diagnosticarea si inlocuirea cablurilor, deoarece riscati sa pierdeti mult mai mult timp si bani pentru repararea sistemelor conexe si pentru a remedia, veti fi de acord ca ar fi neplacut sa puneti in viteza intai, sa apasati pe acceleratie si sa intrati cu masina in spate. Cel mai bine este sa nu provoci un accident si sa lasi functionalitatea masinii tale la voia intamplarii, in schimb apeleaza la profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea cablului de transmisie, dar sunteti ingrijorat de pret? La service-ul nostru auto Anvelopele, veti obtine un pret corect pentru diagnosticare, reparare si inlocuire de piese auto. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie si aflati cat costa repararea sau inlocuirea cablului de transmisie. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea cablului de transmisie 1Schimbarea cablului de transmisie 2Schimbarea cablului de transmisie 3Schimbarea cablului de transmisie 4Schimbarea cablului de transmisie 5Schimbarea cablului de transmisie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png