Dezinfectarea sistemului de ventilatie al masinii

Pret: din 500 lei

Sistemul de ventilatie este unul dintre cei mai buni prieteni ai masinii dumneavoastra, asa ca ar trebui sa aveti grija de el, altfel va transmite alergii si dureri de cap neplacute.

Dezinfectarea sistemului de ventilatie in Moldova

Problemele sistemului de ventilatie

Este obisnuit ca sistemul de ventilatie al masinii dumneavoastra sa inceapa sa emita mirosuri neplacute, sa inceapa sa adune acarieni si bacterii care provoaca alergii si fac viata la bord nesanatoasa si inconfortabila. Cand se intampla acest lucru, problema este doar igiena si este necesar sa se efectueze o dezinfectarea sistemulei de aer conditionat.

O dificultate mai mare in ventilatie poate fi un semn al necesitatii de curatarea radiatorul de la conditioner auto, deoarece filtrul de aer murdar poate impiedica o parte din trecerea aerului, compromitand eficienta aerului conditionat auto. Astfel, pentru a ajunge la temperatura dorita, sistemul trebuie sa fie pornit mai mult si la o putere mai mare, consumand mai multa baterie si combustibil. Un aparat de aer conditionat auto in conditii proaste de curatare poate afecta performanta intregului vehicul.

Alege o echipa profesionista pentru curatarea radiatorul de la conditioner auto in Moldova

Anvelopele.md este atelierul cu are o experienta vasta pe piata auto, oferind produse si servicii de dezinfectarea sistemelor de ventilatie de calitate. Pe langa o mare varietate de servicii, la noi veti gasi profesionisti cu inalta calificare, care pot efectua intretinerea si curatarea aerului conditionat, precum si alte servicii de schimbarea uleiului, cristalizarea sticlei etc. la preturi service auto foarte convenabile. Orice ai nevoie, noi reparam!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Dezinfectarea sistemului de ventilatie 1Dezinfectarea sistemului de ventilatie 2Dezinfectarea sistemului de ventilatie 3Dezinfectarea sistemului de ventilatie 4Dezinfectarea sistemului de ventilatie 5Dezinfectarea sistemului de ventilatie 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau sa se efectueze dezinfectia sistemului de ventilatie auto? Unde in Chisinau sa se efectueze dezinfectia sistemului de ventilatie auto?

Anvelopele.md este un service auto care ofera servicii de dezinfectie a sistemului de ventilatie, precum si alte servicii legate de intretinerea autovehiculelor.

De ce este necesar un sistem de ventilatie al masinii? De ce este necesar un sistem de ventilatie al masinii?

Este necesar sa curatati in mod regulat ventilatia masinii, deoarece sanatatea dumneavoastra si a celorlalti pot depinde de aceasta. Cu o absenta indelungata a curatarii in sistemul de ventilatie, bacteriile daunatoare se pot acumula si inmulti acolo.

Cat costa curatarea unui sistem de ventilatie a masinii? Cat costa curatarea unui sistem de ventilatie a masinii?

Costul final al lucrarii efectuate va depinde de momentul in care a fost efectuata ultima lucrare si de neglijenta. Pretul final va poate fi anuntat doar de un specialist dupa examinarea starii acestuia.

Ce alte servicii poti oferi? Ce alte servicii poti oferi?

Service-ul nostru auto ofera si servicii precum:

  • Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat
  • Reparatie aragaz
  • Reparatie aer conditionat
  • Schimb ulei motor
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png