Inlocuirea ambreiajului solenoidului compresorului

Este cald in interior? Unitatea de aer conditionat porneste, dar nu se raceste? Este posibil ca aparatul dvs. de aer conditionat sa aiba nevoie de inlocuirea cuplajului elastic cu unul nou. Haideti sa analizam mai indeaproape simptomele unui ambreiaj uzat sau rupt.

Ce este un ambreiaj electromagnetic si de ce este necesar?

Ambreiajul electromagnetic de pe compresor este o parte integranta a sistemului de racire al autovehiculului dumneavoastra. Acesta porneste si opreste compresorul, care este responsabil de comprimarea agentului frigorific si de asigurarea unei raciri eficiente. In timp, ambreiajul se poate uza sau se poate defecta, ceea ce duce la o eficienta redusa a racirii sau chiar la o defectiune completa a aerului conditionat.

Cum stiti daca aveti nevoie de o inlocuire a cuplajului elastic al compresorului?

Ar trebui sa acordati atentie urmatoarelor simptome pentru a evita supraincalzirea interiorului masinii dvs:

  • Nu exista aer rece. Daca din aparatul de aer conditionat iese aer cald in loc de aer rece, cel mai probabil ambreiajul nu cupleaza compresorul.

  • Zgomote ciudate. Zgomote neobisnuite de macinare, scartait sau zdranganit provenind din sistemul de racire.

  • Comutare frecventa. Daca compresorul de aer conditionat porneste si se opreste frecvent, ar putea fi vorba de un ambreiaj uzat care incearca sa mentina un ambreiaj constant.

  • Defectarea sistemului de aer conditionat: in cazuri grave, un ambreiaj defect poate duce la o deconectare completa de la sistemul de aer conditionat, privandu-va de capacitatea de racire.

Cunoasterea acestor simptome va va permite sa actionati in timp util pentru a inlocui ambreiajul solenoidului defect si pentru a asigura o racire fara probleme in timpul conducerii.

De ce ar trebui sa contactati Anvelopele Automotive Service?

Garajul nostru dispune de toate echipamentele si materialele necesare pentru a inlocui cuplajul arborelui de transmisie la un cost redus si in cel mai scurt timp posibil.

La service-ul auto Anvelopele veti obtine cel mai mic cost pentru service aer conditionat in Chisinau. Inlocuirea cuplajului elastic nu este o problema pentru noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti o programare la numarul de telefon +373 60 336 236 sau alternativ vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea ambreiajului solenoidului compresorului 1Inlocuirea ambreiajului solenoidului compresorului 2Inlocuirea ambreiajului solenoidului compresorului 3Inlocuirea ambreiajului solenoidului compresorului 4Inlocuirea ambreiajului solenoidului compresorului 5Inlocuirea ambreiajului solenoidului compresorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png