Repararea bamperului auto

Pret: din 500 lei

Bara de protectie este o piesa amplasata pe vehicule (cum ar fi masini, camioane, camionete, printre altele) responsabila pentru, dupa cum sugereaza si numele, absorbtia impactului socului. Este plasata chiar sub far, avand o forma de lama sau bara. Din compozitia sa, bara de protectie absoarbe impacturile unui soc in caz de accident, pentru a nu compromite intreaga caroserie a vehiculului.

Din acest motiv, in zilele noastre, marea majoritate a barelor de protectie sunt fabricate din compusi din plastic, care absorb bine impacturile si ajuta intr-adevar sa nu deterioreze atat de mult caroseria vehiculului.

Functia principala a barei de protectie este de a proteja caroseria vehiculului dumneavoastra si pasagerii masinii impotriva loviturilor si impacturilor. Din acest motiv, repararea barei de protectie auto este un serviciu care este adesea solicitat si pretul pentru repararea barei de protectie este cat se poate de mic, deoarece in fiecare accident aceasta este prima care sufera impactul.

Repararea bamperului in Moldova

Cand este necesara repararea bamperului?

Unde sa mergi pentru repararea barelor de protectie in Chisinau? In cazurile de zgarieturi si mici lovituri, este mai bine sa trimiteti bara de protectie la reparatie, care poate fi facuta cu usurinta de catre mecanicii atelierului Anvelopele.md.

Cu toate acestea, in cazurile de accidente mai puternice, cum ar fi lovirea de copaci, pereti sau chiar implicarea altor vehicule, cel mai bine este sa inlocuiti bara de protectie. Acest lucru se datoreaza faptului ca bara de protectie serveste la absorbtia impacturilor vehiculului, iar daca aceasta s-a crapat intr-un loc care nu este identificat sau nu poate fi reparat, acest lucru poate compromite functionarea piesei intr-un viitor accident.

Repararea bamperului in service auto, Anvelopele.md, se efectueaza folosind tehnici si materiale care le redau rezistenta si aspectul original. Pentru a facilita repararea bamperului, am achizitionat echipamente care permit reparatii eficiente, rapide si cu un cost de reparatie accesibil. Intreaga noastra echipa are experienta in repararea barelor de protectie auto si sunt capabili sa readuca frumusetea si originalitatea barei de protectie. Va asteptam cu mare drag pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Repararea bamperului 1Repararea bamperului 2Repararea bamperului 3Repararea bamperului 4Repararea bamperului 5Repararea bamperului 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot repara barele de protectie in Chisinau? Unde pot repara barele de protectie in Chisinau?

In serviciul nostru auto, puteti repara cu usurinta bara de protectie. Va garantam lucratori profesionisti, echipamente avansate si munca rapida!

In ce caz trebuie sa solicit repararea barei de protectie? In ce caz trebuie sa solicit repararea barei de protectie?

Ar trebui sa solicitati reparatii ale barei de protectie in urmatoarele cazuri:

  • Zgarieturi, scuffs pe bara de protectie
  • Absenta unor parti ale barei de protectie
  • Fisuri in plastic
Ce se poate face ca parte a reparatiei barei de protectie? Ce se poate face ca parte a reparatiei barei de protectie?

Cand comandati reparatii ale barei de protectie de la un centru de service auto, puteti obtine urmatoarele servicii: vopsirea, lipirea fisurilor, fabricarea pieselor lipsa, lipirea fragmentelor barei de protectie. Serviciul nostru auto va garanteaza calitatea maxima a muncii efectuate!

Ce alte servicii sunt incluse in repararea caroseriei? Ce alte servicii sunt incluse in repararea caroseriei?

Sectiunea de reparare a caroseriei include servicii precum:

  • Indepartarea ruginii
  • Indepartarea petelor de vid
  • Inlocuirea parbrizului
  • Indepartarea fisurilor de pe parbriz
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png