Restaurarea geometriei automobilului

Daca ati fost implicat intr-un accident, stiti ca daunele pot fi mai mult decat superficiale. In unele cazuri, nu doar caroseria, ci si cadrul masinii dumneavoastra poate fi deteriorat. Sa aruncam o privire asupra modului in care profesionistii repara daunele si cat costa refacerea geometriei caroseriei.

Ce presupune restabilirea geometriei caroseriei?

Restaurarea geometriei caroseriei este procesul de reparare sau de inlocuire a cadrului unei masini care a fost avariata in urma unui accident. Aceasta implica utilizarea unor unelte si tehnici speciale pentru a indrepta cadrul si caroseria automobilului.

Ce putem face pentru a restabili aspectul autovehiculului dumneavoastra?

Pe langa restaurarea geometriei, putem readuce exteriorul masinii dumneavoastra la starea de dinaintea accidentului. Oferim o gama larga de servicii de reparatii de caroserie, inclusiv:

  • Indreptarea loviturilor.
  • Indepartarea zgarieturilor.
  • Vopsirea.
  • Tratarea suprafetelor caroseriei.

De ce merita sa se faca o restabilire a geometriei caroseriei?

Pe langa faptul ca iti face masina sigura pentru a fi condusa, restaurarea geometriei caroseriei ii reda si aspectul. Daca masina dvs. a fost implicata intr-un accident grav, este posibil sa aiba lovituri, zgarieturi sau alte deteriorari ale caroseriei. Echipa noastra de tehnicieni cu experienta poate repara aceste daune si poate readuce masina dumneavoastra la aspectul ei nou.

Restaurarea geometriei caroseriei are urmatoarele beneficii:

  • Restabileste integritatea structurala a autovehiculului dumneavoastra.
  • Imbunatateste aspectul vehiculului dumneavoastra.
  • Face ca vehiculul dvs. sa fie mai sigur de condus.
  • Creste valoarea vehiculului dumneavoastra.
  • Previne alte probleme ale vehiculului dumneavoastra.

Aveati nevoie de reparatii de geometrie a caroseriei la un pret bun? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

Daca ai avut un accident de masina si masina ta are un cadru deteriorat, nu amana reparatiile. In schimb, apeleaza la expertii de la Anvelopele!

Avem specialisti de top in prelucrarea metalelor, gata sa restaureze geometria caroseriei la un pret mic. Oferim un pret bun pentru restaurarea geometriei caroseriei. 

Restaurarea geometriei caroseriei este o problema importanta de siguranta si performanta. Daca sunteti interesat de costul restaurarii geometriei caroseriei, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Restabilire geometrie caroseriei 1Restabilire geometrie caroseriei 2Restabilire geometrie caroseriei 3Restabilire geometrie caroseriei 4Restabilire geometrie caroseriei 5Restabilire geometrie caroseriei 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png