Inlocuirea crucii arborelui de directie

Crucea de directie este o componenta importanta a mecanismului de directie din vehicul. Ea este utilizata pentru a transmite directia de rotatie de la volan la cremaliera de directie. Uzura si deteriorarea crucii de directie se pot datora mai multe motive:

  • umiditate, murdarie, coroziune;

  • conducerea pe drumuri proaste;

  • conducerea cu o forta excesiva la rotirea volanului, conducere agresiva.

Crucile uzate sunt extrem de periculoase, deoarece puteti pierde controlul in timpul conducerii si puteti ajunge sa aveti un accident.

Cum puteti sti daca veti avea nevoie de o cruce noua pentru arborele de directie?

Ar trebui sa luati in considerare inlocuirea acesteia daca observati urmatoarele probleme:

  • O crestere a rezistentei directiei;

  • Rotile se rotesc neregulat atunci cand rotiti volanul;

  • Un raspuns redus al directiei;

  • Zgomote anormale, vibratii.

Daca constatati aceste probleme, ar trebui sa reparati mecanismul de directie cat mai repede posibil, deoarece riscati sa aveti un accident si sa pierdeti mult mai mult timp si bani in daune. Pentru ca mecanismul de directie sa fie inlocuit cu succes, trebuie parcurse o serie de etape pentru a demonta mecanismul de directie. Acest lucru poate fi facut doar de catre profesionisti.

V-ati dat seama ca aveti nevoie de o inlocuire a arborelui transversal de directie, dar sunteti ingrijorat de pret? Va recomandam sa vizitati atelierul nostru auto din Anvelopele. Pret rezonabil, profesionalism, calitate. Va garantam o reparatie de calitate a masinii dumneavoastra. Pentru a afla costul inlocuirii crucii arborelui de directie sunati-ne la +373 60 336 236 sau veniti la atelierul nostru de reparatii din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.m

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea piesei transversale 1Inlocuirea piesei transversale 2Inlocuirea piesei transversale 3Inlocuirea piesei transversale 4Inlocuirea piesei transversale 5Inlocuirea piesei transversale 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png