Sudarea barei de protecție a vehiculului cu ajutorul unui electrod

Daca ati avut vreodata o bara de protectie deteriorata din cauza unui accident, stiti cat de dificil poate fi sa gasiti o modalitate de a o repara. Exista optiunea de sudare la rece, dar este o solutie temporara. Dupa un timp, acel lipici se va desprinde si se va destrama.

Exista insa o alta optiune: sudarea barei de protectie cu un electrod. Acesta este un mod relativ usor si accesibil de a repara o bara de protectie deteriorata, iar rezultatele pot fi surprinzator de bune si de lunga durata.

Sudarea barei de protectie cu electrod: Caracteristici.

Sudarea barei de protectie cu electrod este un proces care foloseste caldura si electricitatea pentru a uni doua bucati de plastic. Electrodul este o tija confectionata din acelasi plastic ca si bara de protectie. Cand electrodul este incalzit, se topeste si formeaza o legatura cu plasticul barei de protectie.

Sudarea plasticului cu electrozi: Avantaje.

Iata cateva dintre avantajele sudarii barelor de protectie cu un electrod:

  • O modalitate relativ usoara si accesibila de a repara o bara de protectie deteriorata.
  • Bara de protectie arata frumos dupa reparatie.
  • Este o reparatie permanenta.
  • Este un proces sigur si ecologic.

Nu stiti unde se realizeaza sudarea plasticului cu electrod la un pret scazut? Anvelopele Service Auto va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a repara o bara de protectie deteriorata, sudarea barei de protectie cu electrozi este o optiune excelenta. 

Daca ati realizat ca sudarea barei de protectie cu electrozi, contactati expertii de la Anvelopele Service Auto. In service-ul nostru auto veti fi intampinati de specialisti de inalta calificare si maestri ai lucrarilor de caroserie auto! Sudura de bara de protectie cu electrozi la un pret mic, doar in service-ul auto Anvelopele! Acest procedeu este o modalitate destul de simpla si calitativa de a restabili bara de protectie a masinii dumneavoastra!

Aveti nevoie de sudare cu electrozi de plastic, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Sudare bumper cu electrod 1Sudare bumper cu electrod 2Sudare bumper cu electrod 3Sudare bumper cu electrod 4Sudare bumper cu electrod 5Sudare bumper cu electrod 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png