Vezi toate serviciile

Diagnosticarea generatorului auto

Pret: din 500 lei

Generatorul este utilizat pentru a menține curentul și tensiunea în rețeaua de bord. Scopul principal al unui generator auto este de a asigura o alimentare stabilă echipamentelor electrice în timp ce motorul funcționează - în special pentru:alimentarea consumatorilor cu o baterie auto, alimentarea consumatorilor cu curent electric în condiții normale, încărcarea bateriei. Utilizarea unui generator auto face posibilă restabilirea încărcării bateriei, care este utilizată pentru a porni motorul cu ajutorul unui demaror. Totodată, tensiunea din rețeaua de bord este în anumite limite, depășind potențialul electrochimic al plăcilor bateriei. Pentru a efectua o inspecție vizuală a fiecărui element al generatorului și pentru a efectua diagnosticarea acestuia, dezasamblam absolut complet unitatea. Avem o echipă de specialiști în service-ul nostru auto care va face totul pentru tine rapid și, cel mai important, cu calitate înaltă! Aici puteți schimba uleiul de motor, puteți înlocui arborele elicei, puteți repara scurgerea aerului condiționat și multe altele. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să sunați la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge pentru diagnosticarea generatorului auto?

Poti parcurge diagnosticarea unui generator auto intr-un service auto pe Maria Dragan 1/1. Avem mesteri experimentati, cu o vasta experienta si o multime de cunostinte care vor rezolva toate problemele existente intr-un timp scurt.

Cum sa intelegeti ca generatorul este dezactivat?

Urmatoarele simptome indica o defectiune a generatorului masinii:

  • dificultate la pornirea motorului
  • faruri slabe
  • cureaua de transmisie zumzea
  • eroare pe panou
Cat dureaza diagnosticarea unui generator?

In sine, diagnosticarea generatorului nu necesita mult timp, de regula, in regiunea de 20-30 de minute. Cu toate acestea, trebuie inteles ca diagnosticarea indica doar radacina erorii si nu o elimina. Dupa diagnosticare, poate fi necesara repararea.

Cum ajungi la service-ul tau auto?

Puteti ajunge la service-ul nostru auto dupa ce lasati o solicitare pe site-ul nostru sau apelati service-ul auto la telefon + 373 60 336 236. Suntem gata sa oferim cele mai bune conditii la preturi competitive.

Sus