Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

In Republica Moldova achizitioneaza uleiul Ford pentru motor

Pe site-ul nostru gasiti un sir amplu de uleiul Ford de motor . Aiesta marca comerciala a castigat odinioara o mare faima si este iubita de milioane de proprietari de auto la nivel mondial . Noi dam asigurare pe calitatea tuturor uleiurilor de motor prezentate in asortiment, din motiv ca cumparam doar produse originale, de inalta calitate .

Uleiul Ford pentru motor artificial are stadiu marit de adaptare la temperatura. Aceasta e o selectionare nemaipomenita pentru motor care lucreaza la temperaturi critic minime si maxime. Proprietatile uleiului sintetic includ: coeficient scazut de frecare; performanta mare la temperaturi mici; indice de vascozitate ridicate; evaporare scazuta; oxidativa mare si stabilitate termica .

Uleiurile pentru motor semi-artificiale atrag prin versatilitatea sa si sunt admisibili pentru aproximativ fiecare model de motor. Uleiul semi-sintetic are grad mai scazut de aditivi si vascozitate mai mica.

Uleiurile de motor anorganice sunt potrivite pentru masinile cu motoare care nu necesita intretinere speciala. Aceasta e o alegere buna si convenabila pentru automobilele invechite.

Ce fel de ulei de motor sa alegi?

Pentru a alege uleiul Ford de lubrifiere potrivit, este nevoie sa posedati: sezonul si nivelul de vascozitate, modelul de motor cu ardere interna, kilometrajul masinei. Aiesta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a vehiculului sau incredintati selectionarea mesterilor nostri. Achizitionati acum si savurati absolut de toate beneficiile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna pregatiti sa va surprindem cu servicii de buna calitate, valori atractive si reduceri regulate .

In ce an a inceput Ford? In ce an a inceput Ford?

Ford Corporation a fost fondata de americanul Henry Ford in Detroit, Michigan in 1903. Corporatia este specializata mai mult in productia de masini, dar nu putem sa nu remarcam celelalte produse ale lor, precum uleiurile de motor, care au castigat si o mare popularitate in randul proprietarilor de masini.

Care sunt beneficiile uleiurilor de motor Ford? Care sunt beneficiile uleiurilor de motor Ford?

Principalele avantaje ale uleiului de motor Ford includ:

  • Posibilitatea de functionare in toate anotimpurile
  • Rate de eficienta ridicate
  • Raport calitate-pret excelent si calitate
De ce sa cumparati ulei de motor Ford de la dvs.? De ce sa cumparati ulei de motor Ford de la dvs.?

Avem in stoc o gama larga de diferite tipuri de uleiuri de motor Ford. Oferim numai produse binecunoscute si originale care indeplinesc toate cerintele si standardele internationale. Preturile si reducerile placute sunt ceea ce va asteapta in magazinul online Anvelopele.md

Cum sa cumparati ulei de motor Ford din magazinul dvs.? Cum sa cumparati ulei de motor Ford din magazinul dvs.?

Puteti efectua o achizitie in magazinul nostru online completand si trimitand o cerere direct pe site sau contactand direct departamentul nostru de vanzari la + 373 68 257 576.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png