Vezi toate serviciile
Inregistrare pentru serviciu Intretinere

Intretinere este cheia sanatatii masinii

Neglijarea intretinerii programate a vehiculului poate fi literalmente costisitoare. La urma urmei, atunci defectiunile grave si reviziile costisitoare nu pot fi evitate. In functie de varsta masinii, este necesar sa se efectueze intretinerea o data la unul sau doi ani. O intretinere majora va fi necesara la fiecare 5-8 ani. Kilometrajul joaca, de asemenea, un rol important. Cu cat folosesti mai mult vehiculul, cu atat mai des va trebui sa faci preventie. Nu va faceti griji:maestrii vor regla, lubrifia, repara si depaneaza totul.

Serviciu
Pret
Schimbarea uleiului de motor
din 280 lei
Schimbarea uleiului in cutie automata
din 280 lei
Schimbarea uleiului la cutia de viteza manuala
din 280 lei
Schimbarea lichidului de frana
din 280 lei
Inlocuirea lichidului de servodirectie
din 280 lei
Inlocuirea filtrului de ulei
din 190 lei
Inlocuirea filtrului de aer
din 70 lei
Serviciu
Pret
Inlocuiti filtrul de combustibil
din 280 lei
Inlocuirea filtrului de cabina
din 200 lei
Incarcare conditioner
din 600 lei
Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat
din 500 lei
Reparatie sistem de incalzire
din 500 lei
Dezinfectarea sistemului de ventilatie
din 500 lei
Reparatie aer conditionat
din 480 lei

Ce include intretinere?

Prima, asa-numita intretinere prin efractie, ar trebui sa fie facuta dupa doar o mie si jumatate de kilometri. De regula, totul se va limita doar la inlocuirea uleiului de motor si a filtrului. Apoi este necesara intretinerea sezoniera. Aceasta este o schimbare de cauciucuri, un filtru de aer si o verificare a unor sisteme. Astfel, masina este pregatita pentru sezonul rece sau cald. Un eveniment mai mare este intretinerea anuala a masinii. Este destinat prevenirii defectiunilor majore. Lucratorii de service auto vor efectua o serie de masuri standard:vor verifica sistemele de directie si franare, aprinderea, suspensia, baterie, electricitate, presiunea in anvelope, gradul de uzura a diferitelor piese si elemente. De asemenea, intretinerea autovehiculului include si inlocuirea consumabilelor:lichide, filtre, lumanari, placute de frana. Astfel de masuri vor ajuta la mentinerea si extinderea performantei vehiculului.

Ce poate face un sofer?

Exista cateva actiuni simple pe care este de dorit sa le efectuati inainte de fiecare calatorie. Cand conduceti pe sosea, fiti atenti la starea caroseriei, a oglinzilor, a tuturor incuietorilor, a alarmelor, a stergatoarelor de parbriz, a dispozitivelor de masurare si de iluminare, a volanului si a franelor. Daca gasiti ceva suspect - nu puteti sta la „volan”. Cu toate acestea, este imposibil sa efectuati o inspectie tehnica completa pe cont propriu. Acest lucru poate fi facut doar de oameni competenti. Trateaza-ti masina cu grija. Luati intretinere preventiva regulata.

Unde sa faci intretinere?

Cauti un loc unde sa faci o intretinere completa a masinii la un pret accesibil? Bine ati venit la profesionistii nostri! Ei vor efectua intretinere in Chisinau la cel mai bun pret. Garantam servicii de calitate.

Unde se face intretinerea auto in Chisinau?

Anvelopele.md este un service auto care ofera servicii profesionale in Chisinau la cele mai bune preturi. Echipa noastra este formata din specialisti cu multi ani de experienta care vor efectua intretinerea masinii dumneavoastra intr-un timp scurt.

Cum ajungi la service-ul tau auto?

Va puteti inscrie la serviciul nostru auto completand o aplicatie online pe site sau sunand la + 373 60 336 236. Maestrii nostri rezolva probleme de orice complexitate, tinand cont de toate dorintele clientului.

De unde stii cand este nevoie de intretinere?

Intretinerea vehiculului este necesara in mod regulat. Intretinerea are ca scop prevenirea avariilor si defectiunilor neprevazute in timpul conducerii, care pot duce la consecinte neplacute pe drum.

Sus