Inlocuirea servodirectiei a sistemului de directie al autovehiculului

Sistemul de servodirectie este o parte esentiala a sistemului de directie al autovehiculului, furnizand puterea necesara pentru a roti rotile. Defectiunile sistemului de servodirectie pot duce la probleme grave, lipsa de reactie a directiei, incidente si accidente de masina.

In sine, GUR este o piesa de durata a unei masini si inlocuirea sa este destul de rara - maestrii recomanda schimbarea la fiecare 150-200 mii km. Exista mai multe motive pentru uzura sa, enumerate mai jos:

  • utilizarea unui ulei de calitate slaba;

  • prezenta aerului in sistem;

  • erori de instalare/montare a sistemului de directie;

  • vibratii inutile din cauza unor defectiuni ale sistemului aferent si/sau a conducerii pe drumuri proaste.

Cum va puteti da seama daca aveti nevoie de inlocuirea servodirectiei?

Daca observati urmatoarele probleme la masina dvs:

  • Trebuie sa aplicati mai multa sau mai putina forta pentru a roti volanul, poate ca pompa a cedat, cureaua de transmisie este prost tensionata sau nu exista suficient lichid in sistem;

  • Cand conduceti zgomotos, simtiti o denivelare cand tineti volanul, este posibil ca legaturile sa fie slabite;

  • Daca nu puteti vira, verificati anvelopele, daca nu sunt uzate, este vorba de aer in sistemul de directie si acesta trebuie golit de urgenta.

Daca constatati aceste probleme, trebuie sa treceti urgent la inlocuirea ghiozdanului, deoarece riscati sa aveti un accident si sa pierdeti mult mai mult timp si bani in despagubiri pentru daune. Pentru ca inlocuirea ghiocelului sa fie un succes, trebuie efectuate o serie de proceduri pentru a demonta mecanismul de directie. De acest lucru se pot ocupa doar profesionistii.

Cel mai probabil, veti avea nevoie de o reparare sau inlocuire completa a servodirectiei. Aceste proceduri sunt destul de complexe si necesita un set specific de competente, abilitati si echipamente. Este mai bine sa nu creati accidente si sa lasati functionalitatea masinii dvs. la voia intamplarii, in schimb, contactati profesionistii Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea servodirectiei, dar sunteti ingrijorat de pret? Garajul nostru are preturi rezonabile si avem expertii si echipamentele necesare pentru a va repara corect autovehiculul. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie pentru a afla costul inlocuirii servodirectiei hidraulice. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea servodirectiei 1Inlocuirea servodirectiei 2Inlocuirea servodirectiei 3Inlocuirea servodirectiei 4Inlocuirea servodirectiei 5Inlocuirea servodirectiei 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png