Filtrul
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Anvelope pentru camioane Kirov

Киров К-166 215/75 R17.5
Kirov
allseason
Киров К-166 215/75 R17.5
1 909 Lei
in basket in cos

Comanda cauciucuri Kirov in Chisinau

Cauciucuri Kirov au capatat popularitate larga la proprietari de masini, care doresc sa cumpere cauciuc de calitate buna la un cost relativ ieftin. Marfa acestei marci comerciale se fabrica aplicind materia prima doar de calitate inalta, la intreprinderi dotate cu echipament innoit. Producatorul prezinta sortiment mare de cauciuc auto pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Cauciucuri de vara Kirov

Pneurile de vara constata stabilitatea termica ridicata. Datorita tehnologiilor moderne de productie, anvelopa isi mentine proprietatile de antrenare chiar la temperaturi inalte . Aiest moment face posibil producatorului sa implementeze bunurile in peste 50 de state din toata lumea. Alta caracteristica este gradul mic de zgomot, care a fost obtinut prin crearea designlui simplificat si asimetric al benzii de rulare. . Achizitionati acum anvelopele de sezonul de vara Kirov pe site-ul anvelopele.md, pentru a aprecia toate avantajele.

Cauciuc de iarna Kirov

Pentru clima rece producatorul a dezvoltat anvelope Kirov pe iarna care au multe avantaje. E nevoie, in principal, de marcat miscarea stabila a masinii la accelerare si oprire pe drum inzapezit. Modelul unic a benzii ofera o aderenta cu buna calitate pe autostrada. Modelul benzii totodata minimizeaza lipirea murdariei si a ninsorii. Aceasta este o iesire excelenta pentru a sofa iarna si in situatii extreme. Intentionati sa achizitionati pneuri Kirov de iarna? Pe site-ul nostru faceti rost de cea mai larga gama!

Cauciucuri pe tot sezonul Kirov

Producatorul a izbutit sa proiecteze o posibilitate perfecta pentru conducere pe orice perioada. Aceste cauciucuri se evidentiaza prin proprietatile lor superbe de conducere pe drumuri ude si uscate, la temperaturi extinse si mici. Este adaptat pentru utilizare urbana si mediu rural. Principalul profit este raportul calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, trebuie sa cumparati cauciucuri pentru toate anotimpurile si sa le examinati singuri. Suntem convinsi ca veti fi satisfacut!

De ce anvelopele de vara Kirov? De ce anvelopele de vara Kirov?

Anvelopele de vara Kirov sunt cunoscute pentru tractiunea excelenta, rezistenta la uzura si durata de viata lunga. Aceste anvelope sunt dezvoltate pe echipamente moderne folosind tehnologii moderne.

Cum sa comanzi anvelope Kirov all-season pe site-ul tau? Cum sa comanzi anvelope Kirov all-season pe site-ul tau?

Puteti achizitiona anvelope de camion Kirov pentru toate anotimpurile completand o aplicatie pe site-ul nostru sau contactand operatorii din departamentul de vanzari la telefon + 373 68 257 576. Cu siguranta veti fi consultat la toate intrebarile disponibile si veti gasi cea mai buna varianta.

Ce alternative la brandul Kirov imi puteti recomanda? Ce alternative la brandul Kirov imi puteti recomanda?

Dintre alternativele la aceasta marca, ar trebui sa se distinga anvelopele urmatoarelor marci:

  • Aeolus
  • Triangle
  • Kelly
  • Petlas

De asemenea, puteti vedea intreaga lista de anvelope pentru camioane in magazinul nostru online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png