Filtrul
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Comanda in Chisinau uleiuri E-TEC pentru motor

Gasiti in magazinul nostru online o varietate larga de uleiul E-TEC de motor . Aceasta marca comerciala demult a obtinut o mare celibretatae si este preferata la nivel global de o multime de proprietari de autovehicule . Noi dam asigurare pentru calitatea uleilor de motor atasate in sortiment, fiindca vindem doar produse originale, de calitate superioara .

Uleiurile E-TEC de motor artificiale au grad inalt de adaptare la temperatura. Aceasta e o selectionare splendida pentru un motor care functioneaza la temperaturi critic scazute si ridicate. Caracteristicile uleiului sintetic includ: performanta ridicata la temperaturi scazute; coeficient mic de frecare; evaporare mica; oxidativa ridicata si stabilitate termica; indice de vascozitate inalte.

Uleiul pentru motor semisintetic atrage prin universalitatea sa si e admisibil pentru aproape fiece model de motor. Uleiul semi-sintetic are grad mai mic de aditivi si vascozitate mai mica.

Uleiurile minerale de motor sunt adaptate pentru masinile cu motoare care nu necesita intretinere individuala. Aceasta e o alegere favorabila si convenabila pentru automobilele invechite.

Cum sa alegi uleiuri de motor E-TEC?

Pentru a alege uleiul E-TEC de lubrifiere potrivit, este nevoie sa cunoasteti: modelul de motor cu ardere interioara, kilometrajul vehiculului, anotimpul si gradul de vascozitate . Aiesta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a masinii sau incredintati selectionarea specialistilor nostri. Comandati acum si savurati absolut de toate avantajele valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem mereu gata sa va bucuram cu servicii de nemaipomenita calitate, preturi profitabile si reduceri regulate .

Ce metode de plata sunt disponibile in magazinul dvs.? Ce metode de plata sunt disponibile in magazinul dvs.?

Cumparaturile in magazinul nostru sunt disponibile atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare emise si valabile pe teritoriul Moldovei sunt acceptate la plata.

Cum sa comanzi ulei de motor E TEC pe site-ul tau? Cum sa comanzi ulei de motor E TEC pe site-ul tau?

Pentru a achizitiona ulei E TEC, trebuie sa plasati o comanda direct pe site-ul nostru sau sa sunati la numarul de telefon + 373 68 257 576. Livrarea se efectueaza in Chisinau si in toata Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png