Schimbarea aripii din spate a automobilului

Aripa spate a masinii dumneavoastra este o parte importanta a sigurantei si aspectului general al acesteia. Aceasta ajuta la protejarea masinii impotriva deteriorarii in cazul in care cineva va loveste din spate si, de asemenea, ajuta la mentinerea aspectului optim al caroseriei masinii.

Ce presupune inlocuirea aripii spate a unei masini?

O aripa spate este un panou metalic care acopera arcada rotii spate a masinii dumneavoastra. De obicei, este fabricata din otel sau aluminiu si este atasata de caroseria masinii cu ajutorul unor suruburi sau nituri.

Aripa spate poate fi deteriorata in mai multe moduri, inclusiv:

  • Fiind lovita din spate sau din lateral.
  • Greseli la parcare.
  • Lovituri cauzate de grindina.
  • Deteriorari cauzate de rugina.

De ce ati putea avea nevoie de o inlocuire a aripii spate si de vopsire?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de o inlocuire a aripii spate:

  • Cresterea sigurantei. O aripa spate noua va ajuta la protejarea vehiculului dvs. in cazul unei coliziuni din spate. Aripile ajuta la absorbtia impactului unei coliziuni si pot impiedica prabusirea panoului din spate si a puntii masinii dumneavoastra.
  • Aspect imbunatatit. O aripa spate deteriorata poate face ca masina dumneavoastra sa arate neatractiva si mai putin valoroasa daca doriti sa o vindeti. O aripa spate noua poate ajuta la restabilirea aspectului original al masinii dumneavoastra.
  • Durabilitate crescuta. O aripa spate noua poate ajuta la prevenirea altor probleme cu caroseria masinii dumneavoastra. De exemplu, daca aripa este ruginita, aceasta poate provoca raspandirea ruginei in alte parti ale masinii dumneavoastra.

Nu stii unde in Chisinau poti sa-ti inlocuiesti aripa spate la un pret bun? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

In cazul in care aripa ta spate este deteriorata, este important sa o inlocuiesti cat mai curand posibil. Contactati profesionistii in caroserie de la Anvelopele Service Auto!

Vom efectua o inlocuire totala sau partiala a aripii spate fara probleme. Mesterii nostri au o experienta vasta in domeniul caroseriei auto! 

Daca sunteti interesat de costul inlocuirii aripii spate, contactati-ne la +373 60 336 236 pentru consultanta si programare. Operatorii liniei telefonice directe sunt gata sa va raspunda la orice intrebare! Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea aripii de spate 1Inlocuirea aripii de spate 2Inlocuirea aripii de spate 3Inlocuirea aripii de spate 4Inlocuirea aripii de spate 5Inlocuirea aripii de spate 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png