Vezi toate serviciile

Inlocuirea lichidului de frana intr-o masina

Pret: din 280 lei

Lichidul de frana este o parte esentiala a sistemului de franare al unui vehicul. Siguranta soferilor si a pasagerilor depinde de calitatea lichidului de frana. Daca inlocuiti in mod sistematic fluidul de lucru si nu uitati sa monitorizati fiabilitatea sistemului, acesta poate dura mult timp. In sistemele de franare actuale functioneaza diferite tipuri de fluide. Formularile originale au fost bazate pe un amestec de ulei de ricin si alcool butilic. La temperaturi foarte scazute, acest lichid a devenit gros si si-a pierdut intr-o oarecare masura proprietatile. A trebuit inlocuit anual. Pe masura ce dezvoltarea progresa, au aparut mai multe lichide de frana imbunatatite. Toate sunt legate in cadrul standardelor care indica gradul de vascozitate si punctul de fierbere in conformitate cu mediul inconjurator. La centrul nostru de service auto puteti schimba lichidul de frana la un pret avantajos! Tot aici poti repara demarorul, inlocui butucul si rulmentul, masura compresia si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova se schimba lichidul de frana?

Puteti schimba lichidul de frana al unui autoturism in atelierul auto din Chisinau, care angajeaza profesionisti cu vasta experienta, acestia vor face totul eficient si intr-un timp scurt.

Cum stiu cand este timpul sa schimb lichidul de frana?

Lichidul de frana trebuie schimbat in urmatoarele conditii:

  • Proces de franare slab eficient, cu nivel normal de lichid
  • Cand lichidul de frana expira
  • Pe partile sistemului se observa urme de coroziune
Cat de des trebuie schimbat lichidul de frana?

Frecventa de schimbare a lichidului de frana este de obicei dictata de producator. In conditii normale de functionare a vehiculului, intervalul de schimbare a uleiului este de 1 data in 2 ani.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?

In service-ul nostru auto sunt disponibile si alte servicii legate de intretinerea masinii:

  • Schimbarea uleiului la transmisia automata
  • Schimbarea uleiului intr-o transmisie manuala
  • Inlocuire lichid servodirectie
  • Inlocuire filtru de ulei
Sus