Verificarea amortizoarelor auto

Pret: din 500 lei

Amortizoarele sunt componente fundamentale ale masini care asigura confortul si siguranta la volan. Avand in vedere importanta acestor elemente, verificarea amortizoarelor auto trebuie in mod regular. Nu uitati ca verificarea amortizoarelor auto in moment potrivit nu numai va poate proteja de probleme, dar si economisi bani dvs.

Cum se verifica functionare a amortizoarelor

Exista multe metode de verificarea amortizoarelor de pe o masina. Prima modalitate de a verifica amortizoarele de pe o mașină este inspecția vizuală, care este cea mai rapidă metodă. In acest caz, este important sa acordati atentie la:

  • Scurgere de ulei;
  • Coroziunea metalului;
  • Defectiuni mecanice;
  • Uzura anterelor.

Puteți verifica amortizoarele unei mașini în acest fel, dar nu veți putea obține un rezultat grozav. Un test amortizoare complet va oferi un rezultat mai bun.

Următorul mod de a testa amortizoarele este să le testați pentru funcționarea corectă într-o parcare. Aceasta este deja metoda mai eficienta, care este eficienta in 65% din cazuri. Ar trebui sa puneti masina pe o suprafata plana, apoi sa apasati puternic pe unul dintre colturile caroseriei si sa lasati rapid. Daca dupa aceea masina ajunge imediat in pozitia initiala si ramane nemiscata, atunci cu siguranta totul este in ordine cu amortizoarele. Daca rezultatul este altfel, este cu siguranta necesar sa duceti verificati amortizoarele in service auto aproape.

Diagnosticarea masinilor in auto service Anvelopele

Cel mai rapid si mai eficient mod de a identifica si de a corecta toate problemele este – test amortizor la auto de catre specialisti cu experienta. Daca aveti nevoie de testare amortizoare la pret avantajos, contactati cu auto car service Anvelopele. Va garantam servicii de inalta calitate si cel mai bun pret la computer diagnosticare auto. Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea amortizoarelor 1Diagnosticarea amortizoarelor 2Diagnosticarea amortizoarelor 3Diagnosticarea amortizoarelor 4Diagnosticarea amortizoarelor 5Diagnosticarea amortizoarelor 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot diagnostica amortizoare? Unde in Chisinau pot diagnostica amortizoare?

Puteti diagnostica amortizoare intr-un service auto la Maria Dragan 1/1, suntem pregatiti sa oferim lucrari de reparatii de inalta calificare la pret avantajos.

Ce poate indica o masina defectuoasa a amortizoarelor? Ce poate indica o masina defectuoasa a amortizoarelor?

Semnele ca amortizoarele pot functiona defectuos includ:

  • manipulare proasta
  • stabilitate slaba
  • deriva
  • uzura crescuta a anvelopelor
La ce poate duce functionarea amortizoarelor defecte? La ce poate duce functionarea amortizoarelor defecte?

Datorita utilizarii amortizoarelor care functioneaza defectuos, exista un risc mare de a intra intr-un accident. La urma urmei, stabilitatea slaba, mai ales la viraje, nu este de bun augur.

Cum sa utilizati serviciile de service auto? Cum sa utilizati serviciile de service auto?

Pentru a vizita serviciul nostru auto, este necesara o programare daca nu doriti sa asteptati ore intregi. Puteti face o programare lasand o cerere pe site-ul nostru sau apeland direct la service auto la + 373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png