Vezi toate serviciile

Verificarea amortizoarelor de pe o masina

Pret: din 500 lei

Struturile sunt considerate a fi componente ale suspensiei foarte importante, deoarece fac o mare parte din munca. Prin urmare, este interzisa utilizarea acestor parti inoperabile. O astfel de iresponsabilitate te va costa o gramada de bani. Functionarea vehiculului cu un mecanism defect va cauza deteriorarea altor componente ale sasiului vehiculului dumneavoastra. Acest lucru rezulta din faptul ca sasiul este conectat la rafturi. Daca amortizorul este deteriorat, lagarul lonchetei va fi mai intai inutilizabil. Sistemul de franare al vehiculului depinde foarte mult de modul in care functioneaza corect amortizoarele. In primul rand, placutele si discurile de frana pot avea de suferit. Daca aveti nevoie de diagnosticarea amortizoarelor, o puteti face la service-ul nostru auto. Vom face totul rapid si, cel mai important, la cea mai inalta calitate! Avem si multe alte servicii disponibile, precum:codificare injector, inlocuire curele de distributie si lant de distributie, inlocuire amortizoare. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot diagnostica amortizoare?

Puteti diagnostica amortizoare intr-un service auto la Maria Dragan 1/1, suntem pregatiti sa oferim lucrari de reparatii de inalta calificare la pret avantajos.

Ce poate indica o masina defectuoasa a amortizoarelor?

Semnele ca amortizoarele pot functiona defectuos includ:

  • manipulare proasta
  • stabilitate slaba
  • deriva
  • uzura crescuta a anvelopelor
La ce poate duce functionarea amortizoarelor defecte?

Datorita utilizarii amortizoarelor care functioneaza defectuos, exista un risc mare de a intra intr-un accident. La urma urmei, stabilitatea slaba, mai ales la viraje, nu este de bun augur.

Cum sa utilizati serviciile de service auto?

Pentru a vizita serviciul nostru auto, este necesara o programare daca nu doriti sa asteptati ore intregi. Puteti face o programare lasand o cerere pe site-ul nostru sau apeland direct la service auto la + 373 60 336 236.

Sus