Vezi toate serviciile

Inlocuirea filtrului de cabina auto

Pret: din 200 lei

Filtrul de habitaclu joaca un rol foarte important in confortul sederii dumneavoastra in interiorul masinii. Multi destul de des nu acorda importanta filtrului de habitaclu, ceea ce este o mare greseala a majoritatii proprietarilor de masini. Inlocuirea regulata a filtrului de habitaclu este o garantie a unei calatorii confortabile si a aerului proaspat in interiorul masinii dumneavoastra. Miros neplacut, lipsa de aer proaspat cand conduceti o perioada lunga de timp, geamuri transpirate? Se pare ca e timpul sa te gandesti la inlocuirea filtrului de habitaclu, pentru a scapa de toate aceste momente neplacute. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova pot inlocui filtrul de habitaclu?

Filtrul de habitaclu il puteti inlocui la service-ul auto Anvelopele.md Chisinau, asigura servicii de calitate la preturi accesibile. Echipa este formata exclusiv din adevarati maestri ai mestesugului lor. Calitatea si eficienta muncii va vor surprinde placut.

De ce ai nevoie de un filtru de habitaclu intr-o masina?

Filtrul de cabina este necesar pentru a proteja interiorul de praf, murdarie si alte substante nocive. Cu siguranta nu merita sa neglijezi inlocuirea regulata a filtrului de habitaclu, deoarece atat sanatatea ta, cat si sanatatea pasagerilor tai depind de aceasta.

Cat de des trebuie schimbat filtrul de habitaclu?

Pentru a preveni afectarea sanatatii si a mediului dumneavoastra, se recomanda schimbarea filtrului de aer din habitaclu la o distanta de 10.000 km din distanta parcursa sau de fiecare data cand masina este intretinuta.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?

In service-ul nostru auto, oferim si servicii precum:

  • Inlocuire filtru de aer
  • Inlocuire filtru de combustibil
  • Alimentarea aparatelor de aer conditionat
  • Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat
Sus