Inlocuirea filtrului de cabina auto

Pret: din 200 lei

Filtrul de habitaclu, similar filtrului de aer al motorului, a fost creat pentru a ajuta la functionarea aerului conditionat si are ca scop filtrarea aerului din exterior, purificand aerul din interiorul vehiculului pentru a elimina impuritatile din aerul pe care soferul si pasagerii il respira.

Majoritatea nu cunosc, dar precum se schimba filtru de aer asa este nevoie si de inlocuirea filtrului de cabina, pentru ca la fel ca la aer conditionat, daca exista o acumulare de ciuperci din cauza umiditatii, sau schimbari constante de temperatura si acumulare de praf, acestea provoaca alergii si probleme respiratorii.

Inlocuirea filtrului de habitaclu in Moldova

Cum functioneaza filtrul de habitaclu?

Acest tip de filtru protejeaza cabina vehiculului, impiedicand astfel de particule expulzate prin sistemul de aer conditionat sa afecteze ocupantii.

Prin urmare, a nu face inlocuirea filtrului de cabina auto, inseamna cresterea riscului de a contracta raceli, alergii etc. Necesitatea de a schimba filtrul nu numai ca exista, dar este extrem de importanta. La urma urmei, aerul pe care il respiri in interiorul masinii trece prin acolo si, cu cat este mai murdar sau mai vechi, cu atat calitatea aerului din interiorul masinii va fi mai proasta.

Cat de des ar trebui sa faceti inlocuirea filtrului de cabina in Chisinau?

In special filtrul de habitaclu nu are o perioada de schimbare stabilita. Deci, se recomanda o inspectie vizuala cu o anumita frecventa. Pentru masinile care circula de obicei in oras, se recomanda o inspectie lunar, din cauza emisiilor frecvente de poluanti in aceste locuri.

Este important sa acordati atentie semnelor care arata ca filtrul este plin sau saturat, cum ar fi pierderea eficientei si mirosul neplacut cand orificiul de ventilatie este pornit sau, de asemenea, culoarea. Ei bine, atunci cand filtrul de habitaclu este in stare buna, culoarea lui este alba, iar cand nu este, poate fi galben sau chiar negru. Prin urmare, dupa curatare, daca se constata ca a revenit la culoarea initiala, tot nu trebuie inlocuit. Totusi, daca dupa curatare filtrul prezinta pete intunecate, este un semn ca bacteriile sunt acolo, asa ca este necesara inlocuirea filtrului de cabina auto.

In cele din urma, filtrul poate ajunge sa arate si alte semne ca este timpul sa-l inlocuiesti, cum ar fi semne fizice, cum ar fi rupturi sau defecte in hartie, filtru si diferente in fiecare pliu.

Anvelopele.md este un service auto care va ofera servicii de inlocuirea filtrului de cabina auto la pret accesibil. Va asteptam la noi pentru a rezolva problema masinii dumneavoastra.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea filtrului de cabina 1Inlocuirea filtrului de cabina 2Inlocuirea filtrului de cabina 3Inlocuirea filtrului de cabina 4Inlocuirea filtrului de cabina 5Inlocuirea filtrului de cabina 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova pot inlocui filtrul de habitaclu? Unde in Moldova pot inlocui filtrul de habitaclu?

Puteti efectua acest proces in serviciul auto Chisinau Anvelopele.md, acestea ofera servicii de calitate la preturi accesibile. Echipa este formata exclusiv din adevarati maestri ai mestesugului lor. Calitatea si eficienta muncii va vor surprinde placut.

De ce ai nevoie de un filtru de habitaclu intr-o masina? De ce ai nevoie de un filtru de habitaclu intr-o masina?

Acest element este necesar pentru a proteja impotriva prafului, murdariei si a altor substante nocive. Cu siguranta nu merita sa neglijezi inlocuirea regulata a filtrului de habitaclu, deoarece atat sanatatea ta, cat si sanatatea pasagerilor tai depind de aceasta.

Cat de des trebuie schimbat filtrul de habitaclu? Cat de des trebuie schimbat filtrul de habitaclu?

Pentru a preveni vatamarea sanatatii si a mediului inconjurator, se recomanda schimbarea acestuia la fiecare 10.000 km din distanta parcursa sau de fiecare data cand vehiculul este intretinut.

Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto? Ce alte servicii ofera service-ul dumneavoastra auto?

In service-ul nostru auto, oferim si servicii precum:

  • Inlocuire filtru de aer
  • Inlocuire filtru de combustibil
  • Alimentarea aparatelor de aer conditionat
  • Reparatie scurgeri aparat de aer conditionat
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png