Retapitarea si reinnoirea tavanului salonului in masina

Plafonul masinii dumneavoastra este una dintre cele mai vizibile parti ale interiorului. Este, de asemenea, una dintre cele mai vulnerabile la deteriorari si la uzura. Daca tavanul masinii dvs. pare vechi sau doriti sa protejati materialul actual, o retusare a tavanului este o modalitate excelenta de a-i da un suflu nou.

Ce este o retapitare a tavanului si ce materiale sunt folosite pentru aceasta?

Refacerea tavanului masinii este procesul de inlocuire a invelisului de pe tavanul masinii dumneavoastra. Exista 2 optiuni posibile pentru retusare. Cu inlocuirea acoperirii anterioare si fara. Refacerea tavanului masinii fara indepartare va juca rolul de protectie. 

Ce materiale sunt folosite pentru retapitarea tavanului din masina?

Exista mai multe materiale care sunt adesea folosite pentru retusarea tavanului unei masini, inclusiv:

  • Tesatura - o alegere populara pentru retusarea plafonului unei masini, deoarece este moale, confortabila si usor de curatat.
  • Vinilul este un material durabil si rezistent la apa care este, de asemenea, potrivit pentru reamenajarea tavanului auto.
  • Pielea este un material scump si elegant care va da interiorului dvs. o nota de lux.

De ce ar trebui sa retusam tavanul masinii dumneavoastra?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa aveti nevoie de retusarea plafonului masinii dvs. Iata cateva dintre cele mai frecvente:

  • Deteriorari. Daca tavanul masinii dvs. a fost deteriorat din cauza uzurii, a unor daune fizice sau a unor pete, cea mai buna modalitate de a-l repara este de a retusa tavanul.
  • Imbunatatiri. Daca doriti sa actualizati aspectul interiorului masinii dvs., sa adaugati personalitate sau o nota de lux, o retusare a plafonului este o modalitate excelenta de a face acest lucru.
  • Izolare fonica. Poate ca va deranjeaza sunetele inutile. Pentru a creste izolarea fonica a masinii dvs. puteti folosi un material special pentru a strange tavanul.
  • Protectia acoperirii originale. Un headliner auto fara indepartare serveste drept strat de protectie impotriva deteriorarii fizice a acoperirii originale a masinii dvs.
  • Aveti nevoie de o retensionare a plafonului auto in Chisinau? Serviciul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca tavanul masinii dvs. arata uzat, reazemularea plafonului este o modalitate excelenta de a-i da un suflu nou. 

Anvelopele Service Auto dispune de cele mai bune materiale si de profesionisti in decorarea si personalizarea interiorului. Doar aici puteti avea tavanul retusat in alcantara la un pret bun! In service-ul nostru auto - cea mai buna retusare a plafonului auto din Moldova!

Pentru a afla mai multe despre retusarea tavanului auto, sunati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultatie si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Refacerea, reinnoirea tavanului 1Refacerea, reinnoirea tavanului 2Refacerea, reinnoirea tavanului 3Refacerea, reinnoirea tavanului 4Refacerea, reinnoirea tavanului 5Refacerea, reinnoirea tavanului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png