Vezi toate serviciile

Diagnosticare starter

Pret: din 500 lei

Functionarea ulterioara a vehiculului depinde de diagnosticarea de calitate a demarorului si trebuie abordata foarte serios. Exista multe discutii pe internet despre autodiagnosticare, dar exista un numar mare de nuante si complexitati pe care soferul mediu al unui vehicul nu le va intelege. Un numar mare de probleme au caracteristici similare, dar probleme diferite. De la proprietarii de vehicule, este necesar sa detectati problemele in timp util si sa mergeti la un service auto. In cazul in care demarorul nu se roteste sau incepe sa functioneze, dar nu poate invarti motorul principal, acesta poate fi principalul simptom al unui demaror prost. Diagnosticarea se efectueaza in anumite conditii si include:masurarea tensiunii, examinarea starii externe a demarorului, ascultarea functionarii acestuia, verificarea bateriei, care este posibil sa nu poata furniza tensiunea necesara. Daca nu este posibil sa intelegeti motivul, atunci se efectueaza demontarea si dezasamblarea. De asemenea, este posibil ca motorul sa fie deteriorat. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde la Chisinau sa diagnostichezi starterul?

Pentru diagnosticarea unui demaror auto, puteti contacta serviciul auto de pe stampile Anvelopele.md. Acesta este un centru auto specializat care ofera servicii de calitate la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Care sunt simptomele unui demaror prost al masinii?

Factori care indica o defectiune a demarorului masinii:

  • nu exista nicio reactie atunci cand intrerupatorul si demarorul interactioneaza
  • clicuri audibile de pornire
  • demarorul functioneaza cu un sunet caracteristic, dar motorul nu porneste
Care este durata medie de viata a unui starter?

In medie, o masina de pornire este capabila sa reziste la 120.000 de mii de kilometri. Este vorba de aproximativ 4 - 5 ani de functionare activa. Dupa ce ajungeti in aceasta perioada, ar trebui sa va ganditi sa o inlocuiti.

Cum esueaza un starter?

Cele mai frecvente cazuri de defectiune a demarorului auto apar din cauza descarcarii complete a bateriei. La urma urmei, incercand sa porniti motorul cu un demaror descarcat, sarcina devine uriasa.

Sus