Diagnostica starterul auto

Pret: din 500 lei

Motorul de pornire al autovehiculului joaca un rol esential in functionarea vehiculului. Aceast component este responsabil pentru pornirea motorului masinii. In caz de defectiune, pornirea motorului poate fi foarte dificila sau chiar imposibila. Daca el nu functioneaza corect, trebuie sa face diagnostica starterul imediat. Destul de des apare o situatie cand este necesara diagnostica starterul rapida fara a-l scoate. Cel mai simplu mod de efectua aceasta procedura este a face cu acumulator. Pentru acest lucru necesita o baterie incarcata si o pereche cabluri de alimentare. 

Diagnosticare computerizata

Pentru functionare corecta auto fara erori sunt necesara verifica demarorul masinii periodica si de inalta calitatea. Defectiunea nu apare, de obicei, dintr-o data. La defectiune apropiata indicata o serie de simptome la care fiecare proprietar de auto ar trebui sa le acorde atentie. Asadar, verifica demarorul masinii este necesara daca sunt prezente urmatoarele simptome:

  • la pornirea starterului, ancora porneste slab sau nu porneste deloc;
  • la pornit, nu se observa nicio reactie;
  • ancora functioneaza corect, dar arborele cotit al motorului nu se roteste;
  • dupa pornirea motorului, demarorul continua sa functioneze;
  • sunt observate sunete si zgomote neobisnuite.

In cazul in care cel putin unul dintre aceste semnale este prezent, este necesar diagnostica starterul cat mai curand posibil. Va recomandam sa nu ignorati problema, mai degraba sa contactati cu profesionist pentru a remedia in continuare dificultatea. Cu cat trageti mai mult, cu atat mai multe daune poti agrava. Nu uitati ca verifica demarorul masinii in moment potrivit nu numai va poate proteja de probleme, dar si economisi bani dvs. 

Adresati-va la profesionisti cu competenta profesionala inalta

Noi garantam ca in service auto la Botanica lucreaza cei mai competenti specialisti. Pret la auto diagnosticare computer va va uimi placut! Diagnostica starterul la service-ul nostru va fi efectuata in cel mai scurt timp si la cel mai inalt standard. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon:+ 373 60 336 236. Va asteptam la Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticare starter 1Diagnosticare starter 2Diagnosticare starter 3Diagnosticare starter 4Diagnosticare starter 5Diagnosticare starter 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot verifica demarorul la o masina? Unde in Chisinau pot verifica demarorul la o masina?

Poti verifica demarorul la service-ul auto Anvelopele.md. Acesta este un centru auto specializat care ofera servicii de calitate la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Care sunt simptomele unui demaror prost al masinii? Care sunt simptomele unui demaror prost al masinii?

Factori care indica o defectiune a demarorului masinii:

  • nu exista nicio reactie atunci cand intrerupatorul si demarorul interactioneaza
  • clicuri audibile de pornire
  • demarorul functioneaza cu un sunet caracteristic, dar motorul nu porneste
Care este durata de viata a acestui element? Care este durata de viata a acestui element?

In medie, este capabil sa reziste la 120.000 de mii de kilometri. Aceasta este de aproximativ 4 - 5 ani de functionare activa. La atingerea acestei perioade, ar trebui sa va ganditi sa o inlocuiti.

Ce cauzeaza defectele? Ce cauzeaza defectele?

Cele mai frecvente defectiuni apar din cauza descarcarii complete a bateriei. La urma urmei, incercand sa porniti motorul cu un demaror descarcat, sarcina devine uriasa.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png